Caesar (nyk. Seku)

Lisätty sivulle: 2007-08-10

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Caesar (nyk. Seku)
20.7.2009 Sekusta tuli enkeli.

Hei! Seku lähti koirien taivaasen 20.7. Pojan takajalat eivät enää jaksaneet /pystyneet kantamaan ja eläinlääkäri sitten päästi sekun vaivoistaan. Suuressa kaipauksessa elellään! t. Taru

***

17.11.2007 Caesar sai kodin Ikaalisista

***

Kuulumisia kodista:

17.12.2008 Seku on aivan ihana suloinen perheenjäsen. Hienosti tavoille oppinut. Irtikin ollaan kotipihassa ja talomme takaa alkavalla metsäpolulla. Äiskän läheltä ei lähdetä kauas. Paítsi kerran oli naapurin kissa metsänreunassa kun iskän kans seku ja kira ulkoili ja sitäkös oli pakko lähteä ajamaan viereisen tontin vanhan talon alle…

Seku oli tässä lokakuussa huonossa kunnossakin niin että jo pelättiin pahinta. Lääkäri tunsi Sekun ylävatsassa ison möykyn ja oli ripulia ja koko koira oli olemukseltaan kuin jyrän alle jäänyt. Aloitettiin yrjolänpuuro ruokavalio ja litalgin kipulääke. Parin viikon kuluttua mitään möykkyä ei enään löytynyt ja koira oli kuin “uusi”. Lääkäri oli kuulemma jo mielessään antanut “tappotuomion” ja oli silminnähden ilahtunut Sekun täydellisestä olemuksen muutoksesta ja mystisen möykyn katoamisesta.

Seku on kova poika puheleen meille ja kirmaa pallonkin perässä kuin nuoret pojat eli on sentään vielä yhteistä aikaa jäljellä. On siitä vaan uskomattoman tärkeä kaveri meille tullut!

4.1.2008 Kiran kanssa tulen toimeen, joskus vaan tarvii toppuutella, kun nuoruuden innossa riehaantuu liiaksi leikkimään tai kun haluan isäntäväen hellivän vain minua, saatan hiukan murahtaa. Ruokakin maistuu kunhan emäntäni muistaa vaihdella sopivasti herkkuja nappuloiden sekaan. On tainnut kilojakin kertyä luitteni päälle. Perunasoppaa en kyllä syö! En edes maista!

Uuden vuoden pauke oli kamalaa, ihan tärisin ja hermostuksissani nappasin mopsin korvaan pienen reiän, mutta hyvä ettei käynyt pahemmin. Yleensä olen kaikkien kaveri ellei se toinen rähjää. Osaan olla jo aika fiksusti kun kotiväki on koulussa tai töissä, mutta jos epätavalliseen aikaan ovat poissa saatan pissata johonkin.

***

10.11.2007 Caesar etsii uutta kotia!

Caesar tuli tänään Tampereelle kotihoitoon. Hoidossa kartoitetaan nyt alkuksi ukon eroahdistusta ja sopeutumista normaaliin eloon. Tulevan omistajan olisi hyvä omata aikaisempaa koirakokemusta ja Caesar olisi varmasti kaikkein onnellisin omakotitalossa.

***

10.8.2007 Caesar on 7-vuotias pitkäkarvaista saksanpaimenkoiraa muistuttava uros Haapsalun koiratarhalla.

Caesar on entinen bensa-aseman vahtikoira. Asema suljettiin noin vuosi sitten ja Caesar jätettiin sinne vanhaan “työhönsä”, vaikkei ketään ollut sitä hoitamassa. Caesar sai ruokaa milloin joku sitä sattui muistaa antamaan, ja jos kukaan ei muistanut, se sai nähdä nälkää. Tämän vuoden ajan se odotti bensa-asemalla ketjun nokassa, josko joku ihminen sen vielä joskus sattuisi muistamaan.

Jokin aika sitten eräs rouva soitti tarhan vapaaehtoistyöntekijälle ja sanoi, ettei enää kestä katsella miten Caesarin olot ovat. Niinpä Caesar päätyi tarhalle, jossa se saa säännöllisesti ruokaa ja ihmiskontakteja. Vahtikoirataustastaan huolimatta Caesar on ystävällinen, iloinen koira. Mutta kuitenkin tulee ottaa huomioon, että kotiuduttuaan se saattaa alkaa vahtia kotipihaansa, joten tämä asia on hyvä ottaa huomioon.

Caesar luovutetaan rokotettuna, sirutettuna, sisä- ja ulkoloishäädettynä ja sillä on lemmikkipassi. Kulukovaus Caesarista on 150 euroa.