Brutus (nyk. Rekku)

Lisätty sivulle: 2007-01-02

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Brutus (nyk. Rekku)
18.7.2016 Rekusta tuli enkelikoira.

***

7/2005 Brutus sai kodin Lahdesta.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

2.2.2009 Rekun ongelmat meille tullessa 2005 heinäkuussa oli, hihnassa kävely; Ei ole koskaan ollut hihnassa, arvioitu ikä 2,5v, Suomessa ell.lääk. arvioi 1,5v, sisälle pissaaminen, arkuus (ihmiset, kaikki ympärillä olevat ei tutut tavarat ja asiat ). Hihnassa kävelyä harjoiteltiin lenkein ja aamuisin opeteltiin missä tontin rajat menevät joiden ulkopuolelle ei mennä ilman lupaa. Tontilla juostaankin vapaana eikä ongelmia ole tontin ulkopuolelle menemisestä. Pissa ongelmaan rekku kastroitiin 2006, joka auttoikin siihen vaivaan. Arkuudesta on päästy suurin piirtein kokonaan, yllättävät äänet vielä säikäyttävät. Uudenvuoden paukutukset ovat olleet melkoisen kova paikka Rekulle, ollaan sängyn alla piilossa ja seuraavina päivinä ei ulos uskalleta mennä.

Hieno koira Rekku on, ja nuo pienet jäljellä olevat ongelmat korjaantuu kyllä ajan ja vaivan myötä. Suurin ongelma tällä hetkellä johon toivoisimme apua, on Rekun tervetuliaistoivotukset vieraille, puraisempa pohkeesta, jonka saavat tuntea kaikki vieraat jos ei itse ole tarkkana (salaa hiipii taakse ja nopea näykkäisy, hampaan jäljet pohkeessa). Terv. Seija, Pinja, Pauli sekä koirulit Kasber, Kosse, ja Rekku

8/2006 Rekku on nyt ollut meidän ilona vähän yli vuoden ja voi hyvin. Arkuuttahan alussa löytyi monessa eri asiassa, mutta nekin ovat vähentyneet yhteen, äkkinäisiä kovia ääniä vielä vähän arkaillaan. Mahdottoman iloinen ja leikkisä Rekusta on tullut, pihalla tulee hurjia juoksemisia ja leikkisää hyppelyä. Nukkuu nykyisin meidän vieressä sängyssä ja eräänä yönä heräsin, kun Rekku meinasi tulla pään päälle nukkumaan joten nostin herran nuhteluiden kera jalkopäähän. Nykyisin tulee pään vierelle nukkumaan aamuyöstä. No meitähän nukkuu samassa sängyssä viisi, Casber Vaimon vieressä, Kosse keskellä ja Rekku minun vierellä.

Rekun luonne on aivan mahtava joka suhteessa, mutta vieraita kun ilmaantuu pihalle niin herra päättäkin ottaa pohkeesta kiinni? Hieman ollaan ihmetelty minkä takia se tekee niin, onkohan pojassa paimenkoiraa? Syömisessä ollaan vähän niinkuin pieni porsas, ruokaa levitellään pitkin lattiaa eteistä myöten. Muuten voidaan paksusti ja turkki on paremmassa kunnossa kuin meille tultaessa. Terv. Seija, Pauli, Pinja, Rekku, Kosse ja Casber

***

Uros, noin 2-4v.

Brutus ja Nathan:
KOIRIEN KUVAUS TARHALLA: Poikien ikäarvio on 2-4 vuotta. Lähestyttäessä koppia pojat haukkuvat ujouksissaan lähestyvää ihmistä, eivät kuitenkaan ole uhkaavia, eivät vain ole tottuneet ihmisen läheisyyteen. Ulkona erikseen ollessaan todella huomaa näiden herrasmiesten seurallisuuden ja kopissa esiintyneestä haukkumisesta ei ole tietoakaan. Remmissä ulkoilu tosin uutena asiana vielä pelottaa, mutta uskon, että tästä pelosta pääsisi helposti eroon. Pojat ovat luonteeltaan varsin samanlaisia, ilmeisesti siis veljeksiä ja yhdessä ollessaan ihmiset pelottavat hieman enemmän. Pojille voisi siis olla paras päästä eri koteihin, koska yhdessä ollessaan ruokkivat toistensa käytöstä.