Bossu (nyk. Bossa)

Lisätty sivulle: 2011-01-18

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Bossu (nyk. Bossa)
12.6.2013 Bossasta tuli enkeli.

Bossa lähti Enkelikoiraksi vaikeiden lanneranka vaivojen vuoksi. Kivuista johtuen Bossasta tuli arvaamaton. Eläinlääkärin suosituksen johdosta teimme vaikean päätöksen Bossan lähettämisestä Sateenkaarisillalle.

***

Narttukoira, noin 2,5v.

10.4.2013 Bosse etsii uutta kotia. Bosse olisi vailla rakastavaa kotia ehdottomasti maalta. Joudun luopumaan Bossesta, koska jouduin muuttamaan kerrostaloon omakotitalosta, eikä Bosse sopeudu kaupunkiin. Bosse on 2,5 vuotias narttu, saksanpaimenkoiran ja boxerin sekoitus. Bosse tarvitsee paljon aikaa ja liikuntaa ja tykkää olla vapaana luonnossa.

Bossea voi mennä katsomaan sopimuksen mukaan.

***

24.10.2012 Bossa sai kodin Sastamalasta

***

Naaraskoira, noin 2v., Porissa

19.10.2012 Noin kaksivuotias Bossa etsii uutta kotia. Bossa on fiksu koira, joka ymmärtää ja tottelee. Sen muisti vaan on lyhyt, ja sillä piisaa energiaa. Luonteeltaan se on rohkea, eikä arkaile ihmisiä eikä eläimiä. Bossa on innokas tutustumaan kaikkiin ja kaikkeen. Oman perheen lasten kanssa sillä ei ole ollut mitään ongelmia, tyttö leikkii innolla ja nätisti. Uudesta vauvasta Bossa tuntui ensin olevan liiankin kiinnostunut, mutta nyt kiinnostus on hiipunut normaaliksi. Loistava vahtikoira, taloon tai pihaan ei pääse ilman haukkuhavainnointia.

Bossan suojelu- ja vahtivietti on voimistunut viimeisen puolen vuoden aikana, ilmeisesti rotuperimän saksanpaimenkoira nostaa päätään. Se suojelee perheenjäseniä, varsinkin lapsia vähän turhankin hanakasti. Kavereiden kyläillessä Bossaa saa vahtia. Bossa on kerran näykkäissyt naapurin poikaa.

Bossalla virtaa tosiaan piisaa ja koemme nykyään huonoa omaatuntoa koiran jäädessä paitsioon. Sillä pitäisi olla aktiivinen koti, jossa pitkät lenkit ovat arkea. Ihanteellista olisi, jos uudessa perheessä oltaisiin innostuneita koulutuksesta ja koiran kanssa harrastamisesta. Meillä elämäntilanteen vuoksi ei ole tähän mahdollisuutta. Koulutus on siis omien kriteeriemme mukaan retuperällä, mikä harmittaa jo senkin vuoksi, että Bossa olisi hoksaavaisena ja ruualle persona helposti koulutettavissa. Perusasiat Bossa toki hallitsee, laittaa käskystä maaten, osaa istua ja odottaa lupaa, tietää oman paikan yms. Bossa osaa myös käydä pyörälenkillä, kävellen sen energiaa ei oikein saa riittävästi kulutettua. Bossaa on helppo hoitaa, kynsien leikkuut ja turkin harjaukset ym eivät aiheuta ongelmia.

Toiveissa olisi löytää Bossalle energinen ja panostava koti, jossa se saisi touhuta ja toheltaa hallitusti :) Bossa asuu Porissa ja Bossaa voi mennä katsomaan sopimuksen mukaan.

Kodinvaihtajakoiran kulukorvaus 100 €. Uusi omistaja tekee luovutussopimuksen Rekku Rescue ry:n kanssa.

***

29.1.2011 Bossu sai kodin Porista.

***

Narttupentu, noin 4kk

18.1.2011 Bossu on 4-kuukauden ikäinen bokserisekoitus narttupentu Raplamaalla. Bossun emä on puhdasrotuinen bokseri ja isä on saksanpaimenkoirasekoitus. Bossu on kiltti ja tulee lasten kanssa toimeen. Bossu on aktiivinen koira ja Bossun kaipaa harrastavaa ja aktiivista kotia. Ei ensimmäiseksi koiraksi.