Borislav (nyk. Boris)

Lisätty sivulle: 2013-01-17

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Borislav (nyk. Boris)
8.9.2013 Boriksesta tuli enkelikoira.

Boriksesta tuli “enkeli” vaikean sairauden vuoksi. Ikävöimään jäivät Tarja ja Tapio.

***

30.3.2013 Borislav muutti omaan kotiin Littoisiin.

***

2.4.2013 Kuvaterveisiä Borikselta ikiomassa kodissa.

***

Urospentu, noin 5kk, kotihoidossa Somerniemellä/Somero

25.3.2013 Borislav on mahti poika. Hellyyttä on kova poika jakamaan ja tykkää köllötellä niskan takana kun telkkaria katsotaan. Reipas nuori mies, jonka sisäsiisteys alkaa olemaan aika hyvässä mallissa. Sai viikko sitten uuden leikkikaverin Astasta, joka Rekkujen sivuilla etsii omaa kotia myös. Missä onkaan pojan rakastava oma koti, jossa voisi olla narttukoira kaverina. Yksin oloa onn harjoiteltu jo 7-8 h kerralla ja veljekset jäävät hiljaa kotiin eivätkä edes yritä mukaan. Mitään ei ole tuhottu kun kotiin saavutaan. Hieno ja reipas poikas, joka olisi kaikinpuolin valmis matkaamaan omaan kotiin.

12.3.2013 Borislov on komea koirapoika. Yksinoloa on harjoiteltu n.3-5 h mitään tuhoamatta ja veljekset ovat jääneet hiljaa isojen savuluiden ja muiden sallittavien pureskeltavien lelujen kanssa. Haukkuvat kun tullaan kotiin. Ei ensimmäiseksi koiraksi. Borislov on tullut mainiosti toimeen toisten koirien kanssa, mutta varmin kaveri tulevassa kodissa on narttu ja pärjäilee myös ainokaisenakin. Vauhtia ja naurua ei meidän talosta puutu, kun nämä veljekset ovat hereillä. Ulkoilusta Borislov tykkää ja kunto on noussut ihan huimasti ja samaan tahtiin myös ruokahalu. Bazhenista kasvaa todennäköisesti n. 30 kg painava poika.

19.2.2013. Borislav saapui Somerniemelle/Somero kotihoitoon. Borislav on pojista rohkeampi ihmisten seurassa. Kovia poikia ovat touhuamaan ja leikkimään, ulkona tykkäävät olla ja ruoka maistuu. Yöt menee hyvin, pientä kitinää joskus, mutta kun ei ole huomaavinaa jatkavat unia. Osaavat leikkiä leluilla ja sormet ja varpaat ovat toisinaan kovalla koetuksella, kun testaavat mitä saavat tehdä ja mitä eivät. Tunnin jaksoissa ollaan ulkoiltu vapaana ja remmiharjoittelua aloitetaan pikku hiljaa. Ensin kaulapanta kaulaan ja sitten siitä eteenpäin. Mahtavia pentuja ja luonettakin löytyy, murisevat kun toinen yrittää toiselta luuta pois. Kaikkien meidän koirien kanssa tulevat toimeen ikään ja sukupuoleen katsomatta ja ihmisiä kohti menevät myös reippaasti. Borislavia pääsee katsomaan joko Somerniemelle tai Espooseen, jossa poitsu saa toisinaan olla hoitädin mukana työmaalla ottamalla yhteyttä varaajaan.

17.1.2013 Borislav on noin 3 kuukauden ikäinen urospentu Tallinnan tarhalla. Borislavin perimässä saksanpaimenkoiraa ja mahdollisesti jotakin mastiffi/laumanvartija rotua. Tulevalla omistajalla pitää olla kokemusta kyseisistä roduista. Luovutetaan vain omakotitaloon rauhalliselle alueelle. Borislavista kasvaa todennäköisesti noin 60 cm korkea poika. Borislav on hylätty tarhalle veljiensä Ben Jamin ja Bazhenin kanssa.

Uusi omistaja noutaa koiran tarhalta yhdistyksen avulla. Luovutusmaksu 200 € sisältää mikrosirun, rokotukset, ulko- ja sisäloishäädöt. Koiralla on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle. Jos koira steriloidaan tarhalla, niin kulukorvaus on 250 €.