BooBoo

Lisätty sivulle: 2011-06-23

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

BooBoo
Maaliskuussa 2023 BooBoo matkasi sateenkaarisillalle.
***
15.8.2011 BooBoo muutti omaan kotiin Tuusulaan.

***

Kuulumisia kodista:

19.2.2014 Kiitokset mukavasta kollikissasta! On viihtynyt oikein hyvin meillä ainoana sisäkissana eikä ole vieläkään karannut ulos kertaakaan (kopkop). Mitään ongelmia ei ole ollut, BooBoo tykkää makoilla lampaantaljan päällä sohvaperunana aikuisten kanssa katsellen tv:tä tai useimmiten nukkuu siinä vieressä. On hyvin kiintynyt omiin ihmisiin, kotiin tullessa on vastassa tervehtimässä parilla naukumisella ja puskee kovin. BooBoo saa paljon rapsutuksia, harjausta, leikkiä ja on omaksunut perheen rytmit, yöllä nukutaan ja päivällä touhutaan, tai levätään.. Rapsutuksissa pitää olla välillä tarkkana, jos sattuu olemaan sillä päällä, voi tassu napata kiinni. Välillä kokeilee kiipeilyä porraskaiteiden päällä yläkerrassa. Liitteenä muutama kuva. Olemme kaikki hyvin kiintyneet BooBoo-kissaan :)

***

Leikattu uros, noin 5v kesällä 2011 / Vantaalla

4.8.2011 BooBoolla olisi kiirus päästä omaan kotiin, koska sillä on sukset ristissä hoitopaikan toisen kollipojan kanssa. BooBoo on menettänyt kingon paikkansa ja on nyt joutunut toisen kollin kiusaamaksi ja oli nyt saanut pienen vekinkin nenäänsä. BooBoo tulisi varmaan hyvin juttuun jonkun mukavan tyttökissan kaverina tai voisipa viihtyä vaikka ainokaisenakin jossain mukavassa kodissa. Lapsia BooBoo on nähnyt vilaukselta ja ainakin lapset tuntuvat hyvin kelpaavan leikittäjiksi eikä BooBoo niitä turhaan ujostellut :)

17.7.2011 BooBoo on reipas ja komea kollipoika. Tarkemmin BooBoon ja Kinuskin touhuja seurattuani olen huomannut, että eivät ne kovin hyviä kavereita ole, vaan saattaisivat molemmat viihtyä erikseen, jopa ihan ainoanakin kissana. Toki meillä kaksikko on nyt isommassa kissalaumassa ja BooBoo yrittää olla koko paikan kingi. Olisikin hyvä jos BooBoo pääsisi jo pian omaan kotiin, sillä tämä valloittava persoona ansaitsee ihan oman valtakunnan joko ainoana kissana tai jonkun mukavan leppoisan kissan kaverina. Meillä BooBoo on tottunut myös koiriin eikä tunnu välittävän niistä sen kummemmin. Ihana kollipoika!

23.6.2011 BooBoo ja kaverinsa Kinuski joutuvat etsimään omaa kotia omistajan elämäntilanteen muutoksen takia. Kaksikko on tällä hetkellä kotihoidossa Vantaalla ja olisi aivan ihanaa jos ne pääsisivät yhdessä omaan kotiin.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.