Bobo

Lisätty sivulle: 2007-02-17

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Bobo
12.6.2009 Bobo menehtyi tapaturman seurauksena.

Bobon muistolle: Mitä jää jäljelle, kun jotakin minulle niin tärkeää on yhtäkkiä poissa? Lopullisesti. Menehtynyt. Kuollut.

Jäljelle jää hämmennys ja suru. Tuttu ruumis, josta henki on poistunut. Tuhkaa uurnassa. En ollut vain omistajasi, olin ystäväsi. Et ollut vain lemmikkieläimeni, olit ystäväni.

Jäljelle jää monta tekemätöntä lenkkiä, monta polkua jota emme ehtineet yhdessä kulkea, niin paljon yhdessä olon hetkiä.

Jäljelle jää harjat, ruokakipot, hihnat ja peti. Kaikki mikä sinusta muistuttaa.

Jäljelle jää kaikki kauniit muistot ja ilo siitä, että olit osa elämääni. Kiitos siitä sinulle, opin sinulta niin paljon. -Pia-

***

28.2.2007 Bobo sai kodin Tampereelta

***

Uroskoira, noin 9v.

22.2.2007 Bobon aika tarhalla alkaa käymään vähiin.

17.2.2007 Bobo on noin 9- vuotias uroskoira Tallinnan Loomade Hoiupaikissa, johon se on tuotu 1.2.

Bobo oli samassa häkissä Andyn kanssa ja ne juoksivat levottomina edestakaisin häkin vierustaa pitkin. Bobo antoi hyvin laittaa kaulapannan ja hihnan itselleen ja lenkillä se haisteli melko ripeään tahtiin tuoksuja. Ulkoaitauksessa Bobo nautti vapaudesta ja tuli minua vain hätäisesti kutsuttaessa moikkaamaan. Ohikulkevalle uroskoiralle se ärhenteli, narttukoiraan emme törmänneet.

Mennessäni myöhemmin vielä uudelleen häkkiin, Bobo otti minut vastaan kuin vanhan kaivatun ystävänsä. Se painautui minua vasten ja haki huomiota aivan erilailla kuin ensimmäisellä tapaamisellamme. Bobo tuntui ikäisekseen energiseltä pojalta ja korkeutta sillä on noin 50cm.