Bobby

Lisätty sivulle: 2014-04-23

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Bobby
10.11.2017 Bobbysta tuli koiraenkeli sairauden vuoksi.

***

Uroskoira, 4v.

21.10.2017 Bobby etsii uutta kotia perheessä puhjenneen allergian takia. Tulee melko huonosti toimeen toisten koirien kanssa joten pojalle etsitään kotia ainoana lemmikkinä. Bobby on lähes kuuro joten tulevalla kodilla olisi hyvä olla kokemusta kuuroista koirista. Ei sijoiteta ihan pienten lasten perheeseen kuulo-ongelman vuoksi. Bobby on sisäsiisti.

KULUKORVAUS erityissijoituskoirasta on 150 €. Kulukorvauksella koira on saanut rabies- ja nelosrokotuksen (parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus, kennelyskä), ja on madotettu vähintään kertaalleen. Se on tunnistemerkitty ja siru on rekisteröity Turvasiru.fi- palveluun. Koira on eläinlääkärin tarkastama ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.

***
18.08.2014 Bobby sai kodin Helsingistä :)

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

23.3.2015 Bobby lähettää Rekuille terkkuja! Poika voi hyvin ja viihtyy uuden perheensä kanssa! Varsinkin perheen 6v pojan kanssa rakastaa touhuta ja köllöttää. Muista koirista en välitä mutta ihmiset sitäkin tärkeempiä. Nyt odottelen kesää ja mökille pääsyä juoksemaan ja uimaan.

***

Leikattu uros, syntynyt 5.9.2013, kotihoidossa Helsingissä

Kuulumisia kotihoidosta:

5.6.2014 Lisätty suloisesta Bobbysta uusia uimareissukuvia.

4.5.2014 Meillä on mennyt tosi hyvin! Bobby on pieni reipas koira. Tykkää muista koirista, lapsista ja kaikista ihmisistä. Ihan selvä sylivauva. Kun tullaan ulkoota niin se hetken leikkii omilla leluillaan (pallo on ihan paras) ja sitten tuleekin hakemaan rapsutuksia ja syleilyä.

Yöt kestää tekemättä tarpeita sisälle semmoset 8 tuntia. Yksin olen sen myös jättäny muutamiksi tunneiksi eikä hauku tai ulise yksin ollessaan.

Tykkää seurata aina mukana, jos vaikka tiskailen niin se tulee jalkoihin nukkumaan. Ollaan opeteltu luokse tuloa ja istumista ja ne alkaakin jo sujumaan. Luokse tuloa ollaan opeteltu niin, että laitan kämmenen esille ja se tulee nokalla koskettamaan sitä. Välillä saa pentumaisia kohtauksia, että repii lahkeesta kun innostuu, mutta olen ohjannut sen purkamaan energiansa leluihin.

Ollaan kuljettu junalla, bussilla, autolla ja kaikissa on ihan nätisti, ei mitään ongelmaa. Tosin otan sen vielä syliin, kun ei pääse korkeisiin busseihin hyppäämään. Hihnassa kulkee suht nätisti, vähän joutuu ohjailemaan, jos Bobby lähtee haahuilemaan reunasta toiseen. Usein kulkee takana jalkojen perässä, mutta toisen koiran kanssa mentäessä seuraa sitä ja ottaa hyvin mallia. Ei rähjää hihnassa. Kun tulee toisia koiria vastaan niin saattaa jäädä vaan kattelemaan mutta ei mitään ongelmaa. Ja ihmisiä pitäisi kaikkia vähän päästä haistelemaan.

Todellinen seurakoira kyllä ja osaa niin nätisti olla sisällä, yleensä vaan makoilee sohvalla kun katsoo telkkaria. Jos innostuu ja leikkii esim. pallolla niin haukkuu mikä on aika hirveetä kun sillä on kimeä ääni. Todella paljon ruoan perään mikä helpottaa kyllä kouluttamista! Kynsienleikkuut sujuu todella helposti ja ollaan jokapäivä harjattu ja siitäkin pitää! Sylissä kun on niin antaa tehä itelleen mitä vaan!!

23.4.2014 Bobby on pieni chihumix noin 5,7, kg, lähes kuuro koirapoika, joka löytyi jokin aika sitten valtatieltä juoksentelemasta. Bobbyn omistaja löytyi myöhemmin, mutta hän ei halunnut Bobbya takaisin kuurouden ja sen vuoksi, että Bobby ei ole vielä täysin sisäsiisti. Bobby osaa kyllä tehdä asiansa hienosti pihalle, kunhan pääsee säännöllisesti ulos. Entinen omistaja luovutti sen löytökoiratarhalle, josta se siirtyi pääkaupunkiseudulle Rekku rescuen kautta kotia etsimään.

Bobby on tuotu yksityisesti pentuna Virosta ja sillä on EU-passi.

Bobby etsii kotia, jossa on aikaisempaa kokemusta kuuroista koirista. Bobbya ei luovuteta kotiin, jossa on alle kouluikäisiä lapsia tai suurikokoisia koiria. Paras kaveri Bobbylle olisi iloinen leikattu pienehkökokoinen tyttökoira. Bobby on tullut hyvin juttuun toisten koirien kanssa. Edellisen hoitopaikan omilla koirilla on kokemusta kuuroista lajitovereista, joten osasivat ottaa sen käytöksessään huomioon. Bobby on pentumaisen innokas käyttämään hampaitaan, ja siksikään sitä ei suositella pikkulapsiperheeseen, vaikka kyseessä onkin pieni koira. Kuurouden vuoksi tämä pikkuherra tarvitsee paljon aikaa ja vaivaa tulevaan kasvatukseen .

Ihanteellinen koti olisi omakotitalossa, jossa on aidattu piha, koska muutoin Bobbyn pitäminen irti ei ole suositeltavaa. Bobby tykkää kovasti olla pihalla ja on leikkisä.