Blacky (nyk. Iida)

Lisätty sivulle: 2006-12-27

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Blacky (nyk. Iida)
9.8.2017 Iidasta tuli enkelikoira.

***

1/2005 Blacky sai oman kodin Nousiaisista Vili-uroksen ja kissojen kaverina.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

4/2005 Tässä muutama kuva Iidasta ja koko meidän pesueesta. Iidalle kuuluu tosi hyvää! Olimme Keski-Suomessa pääsiäisen vietossa, missä Iitu sai pari uutta kaveria. Sillä oli huisin hauskaa, kun olimme jäällä pilkkimässä ja se sai juosta pari vuotiaan Assi-koiran kanssa moottorikelkan perässä. Ensin Iitua pelotti hieman mootorikelkan kova ääni, mutta kun ajoimme hiljaa ja huutelin sitä niin se ei tuntunut enää pelkäävän. Meillä on muutenkin mennyt kaikki hyvin. Vili on hyväksynyt Iidan “perheeseen” ja nykyään ne ovatkin parhaat kaverukset. Iida on aivan rakastunut meidän nuorempaan kissaan Maxiin ja niillä onkin aikamoiset leikit. Kasperi on ainut, joka ei niin välitä Iitusta, mutta se onkin koko porukan POMO ( vanhin ). Eipä tässä muuta kun hyvää kevään jatkoa! Terveisin: Petra & elukat

2/2005 Iidan kanssa menee edelleen oikein hyvin. Pieniä tuhoja se on jo onnistunut tekemään, kuten syömään kännykän laturin johdon, mutta sehän on pentukoiralle ihan normaalia. Ulkoillessa Iidan voi pitää vapaana, se osaa jo muutamia käskyjäkin, mutta osaapa se olla myös hieman uhmaikäinenkin :), eli joskus kutsut kaikuvat kuuroille korville.

Iida on menossa keväällä perustottelevaisuuskurssille, ja mahdollisesti mikäli Iidalta löytyy kiinnostusta, niin voisimme alkaa harrastaa jotain noutajalle sopivaa lajia. Lisäksi Iidan kanssa tutustutaan erilaisiin ihmisiin ja paikkoihn, sillä miehiä Iida vielä jostain syystä pelkää. Iida oli mökkeilemässä ja koskaan emme ole nähneet yhdenkään koiran olevan niin iloinen kuin Iida oli kirmatessaan luonnossa Vilin kanssa! Iida on myös kasvanut kovasti, se on hetkessä venähtänyt korkeutta, ja alkaa olla jo noutajan kokoinen. Ruuan suhteen Iida on melko valikoiva, herkut eivät kelpaa, ainoastaan koiranruoka näyttää maistuvan.

1/2005 Iida on ollut ihmeellisen helppo koira, vaikka se on ollut meillä vasta pari päivää, ja elämänsä alun asustanut tarhalla, on sen sopeutuminen “sisäelämään” sujunut hyvin. Se on jopa lähes sisäsiisti, kissoista ei välitä juuri yhtään. Perheen toisen koiran, 4-vuotiaan uroksen Vilin kanssa tullaan suht hyvin juttuun, mitä nyt välillä hieman pitää kokeilla, kumpi se nyt määrääkään. Mutta tietäähän sen, että naiset aina loppupeleissä voittaa :).Iida käväisi myös eläinkaupassa ruokaostoksilla, ja oli sielläkin käyttäytynyt ihailtavasti. Iida on saanut paljon kehuja monilta ihmisiltä ja emme luopuisi siitä enää mistään syystä!

***

Narttupentu, noin 5kk

Blacky on alle 5 kuukauden ikäinen narttupentu, jossa on todennäköisesti jotain noutajaa, ainakin ulkomuodosta päätellen. Blacky on jo pitkään odotellut tarhalla kodin saantia sen sisarusten jo lähdettyä. Se oli tarhalla kovasti viluinen ja päätimme, että Blacky tuodaan Suomeen kotihoitoon, jossa se saa opetella elämään normaalia koiranelämää sekä pääsee pois kylmästä. Blacky on kotihoidossa Raumalla, ja siihen voi sopimuksen mukaan käydä tutustumassa.