Bita (nyk. Iitu)

Lisätty sivulle: 2009-04-03

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Bita (nyk. Iitu)
5.5.2015 Iitusta tuli koiraenkeli.

***

9.8.2009 Bita sai kodin Hämeenlinnasta.

***

Kuvia kodista:

22.4.2010 Lisätty Iitulle kuvia kodista:)

27.8.2009 Lisätty kuva Iitun uudesta kodista.

Steriloitu narttukoira, noin 2-3v.

Bita on rauhallinen, ystävällinen ja hellyydenkipeä kaunis neiti Virumaan tarhalla. Bita on noin 2-3 vuotias.

21.7.2009 Bita on virumaan tarhalla samassa aitauksessa toisen narttukoiran kanssa. Tarhan työntekijän mukaan Bita tulee toimeen niin toisten koirien kuin kissojenkin kanssa. Bita on myös hyvin ihmisläheinen koira.
Lisätty kuvia.

30.6.2009: Lisätty Bitalle kuvia.

23.5.2009: Hellyyttävä Bita odottelee yhä kotia Virumaalla. Bita on juuri sterilisoitu ja onkin parakissa yksinään toipumassa leikkauksesta. Tyttö nauttii todella paljon ihmisen huomiosta ja painaa päänsä syliin rapsutuksia hakien.

3.4.2009 Bita haukkuu ja heiluttaa meille häntää, kun menemme sen luokse ja namien kanssa saamme tytön viereemme tutustumaan. Otamme Bitan lenkille kanssamme ja se kävelee hihnassa nätisti, tapaamme lenkillä muutamia muita koiria joihin Bita suhtautuu tyynesti sen kummemmin niistä innostumatta. Se voisi sopia rauhallisen uroksen kaveriksi. Tarhan työntekijöille se heiluttaa kovasti häntäänsä ja olisi halunnut moikaamaan heitä.
Bita on stressaantunut ketjun päässä seisomisesta ja haukkui peräämme hetken aikaa. Muuten tyttö tuntuu oikein potentiaaliselta ja kiltiltä koiralta. Bita hakee omistajaa joka tarjoaa sille hellyttä, tekemistä ja hyvän loppu elämän kodin.
Bita on hylätty Virumaan tarhan portille viimeisillään tiineenä ja auto on kaasuttanut pois. Seuraavana päivänä Bita synnytti 5 kuollutta pentua ja yhden elävän.

Bita luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna ja loishäädettynä. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Uusi omistaja noutaa tytön tallinnasta.
Kulukorvaus 150 euroa.