Betty

Lisätty sivulle: 2009-04-27

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Betty
17.4.2015 Betty on siirtynyt enkeliksi vanhuuden vaivojen vuoksi.

***

6/2009 Betty sai kodin Nokialta

***

Narttukoira, noin 4-5v.

27.4.2009 Betty oli löydetty kadulta juoksentelemassa, mutta naapureiden avulla tarha tavoitti Bettyn edelliset omistajat, jotka olivat muuttaneet Irlantiin. Betty onkin elänyt elämäänsä kotikoirana kerrostalossa ja tämän huomaa tytön hyvistä tavoista. Se ei pissaile sisälle eikä hauku turhia. Betty rakastaa ihmisen huomiota, istuu mielellään sylissä ja jakelee nuolaisuja.

Urosten kanssa tyttö tulee toimeen, kunhan nämä tajuavat jättää neitokaisen pyllyn rauhaan ;) Kissojakin Betty sietää, mutta sen kupille ei kateilla ole mitään asiaa. Bettyllä on kiire, koska tyttö selvästi kaipaa omaa ihmistä elämäänsä ja tällä hetkellä se asustaa erään tarhan työntekijän luona. Betty on pieni koira, työntekijä kuvaa sitä sanalla “kissankokoinen”. Bettylle haetaan kotia, jossa sen kanssa ollaan valmiita vastaanottamaan niin hyvät kuin huonotkin hetket. Nartun kaveriksi ei Bettyä luovuteta.

Uusi omistaja hakee Bettyn Tallinnasta yhdistyksen opastuksella.
Kulukorvaus Bettystä on 150€. Kulukorvaus sisältää rokotuksen, madotuksen, ulkoloishäädön sekä tunnistusmerkinnän. Lisäksi tytön mukana tulee passi josta toimenpiteet käyvät ilmi