Betty Boop (nyk. Kupari)

Lisätty sivulle: 2011-08-01

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Betty Boop (nyk. Kupari)
06/2015 Kuparista tuli kissaenkeli FIP:in vuoksi.

***

15.9.2011 Betty Boop sai kodin Turusta.

***

Kuulumisia kodista:

12/2012 Meillä menee täällä Kuparin kanssa vallan mainiosti. Tänään käytiin se steriloimassa ja samalla operoitiin pois se tyräkin (oli vain rasvakudosta). Ihmettelen vaan millä energialla se tossa nyt riehuu maton kimpussa kun itse ainakin olisin varmaan aika sippi sen jälkeen kun kohtu ja munasarjat olisi poistettu :D Oli se kaulurin saanut pois jo heti ennen kuin saatiin edes takaisin klinikalta ja nyt kotonakin kerran. Laitettiin se nyt kunnolla valjaiden kanssa kiinni ja jos se ei auta niin kokeillaan sukkapukua.

Kuparista on tullut tosi puhelias kissa joka tykkää maukua kun tullaan kotiin tai kun se kävelee meidän ohi tai kun se haluaa leikkiä tai ruokaa. Ollaan Kuparia totuteltu nosteluun ja sylissä oloon mutta ei se oikein sylissä vielä viihdy vaan lähtee heti pois. Kerran se tuli omaehtoisesti syliin nopeasti kääntymään että ehkä pikku hiljaa sylikissapiirteetkin tulee esille. Halvalla pääsee leikkikalujen suhteen kun paperitollot, jugurttipurkkien kannet, kolikot ja muut roskat on suurimpia aarteita.

Mutta kuitenkin, vaikka me leikitetäänkin Kuparia iltaisin ja toisinaan aamullakin niin tuntuu että se kaipaisi kissaseuraa. Välillä alkaa painia meidän kanssa kun rapsutellaan mutta ei siitä oikein tule mitään kun käsi ei ihan vastaa toista kissaa. Minäkin sain nyt töitä vaikka piti vaan opiskella niin ollaankin molemmat poissa 8h päivästä. Joten ajateltiin että kissakaveri olisi kiva.

19.9.2011 Kotiutuminen on sujunut tosi hienosti! Matkalla vähän naukui ja aluksi mökötti ruokapöydän alla pimeässä nurkassa mutta ruoka ja höyhenhuiska saivat tytön rohkaistumaan tutkimusretkelle. Nyt on jo ihan kotonaan ja kehrää ihan hurjasti! En yhtään osannut aavistaa että on noin kova kehruukone. Silitykset kelpaa ja polkee samalla tassuillaan innoissaan. Ruokakin on maistunut ja vessaa on osannut käyttää, vähän harvoin vaan.

***

Naaraspentu, noin 3,5kk (elokuussa 2011) kotihoidossa Turussa

15.8.2011 Betty Boop on rohkaistunut kivasti ja tyttö on tullut moitteetta toimeen muiden kissojen kuin koirienkin kanssa. Välillä tyttö tulee varovaisesti rapsutettavaksi ja palkitsee rapsutuksen kehräyksellä. Sirutus ja rokotus meni nätisti ja BB onkin valmis matkaamaan uuteen kotiin.

1.8.2011 Betty Poop matkasi Turkuun kotihoitoon Porin kissarankkurilta. Betty Boop on vielä hitusen arka ja tyttö välttää ihmisen silitystä. Leikkiminen on BB:stä kuitenkin kivaa ja tytöstä saakin aina leikkiseuraa. Betty Boop toivottaa uuden kodin tulemaan tutustumaan kaunokaiseen vaikka kissarankkuri sanoikin tytön olevan väritykseltään rumimmista päästä. Betty Poop on kotoisin vanhan ihmisen pihapiiristä, joka onneksi toimitti kissanpennut sosiaalistumaan, jotta niistä kasvaa kunnollisia kissakansalaisia.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 100€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.