Benjen (nyk.Hiisi)

Lisätty sivulle: 2011-08-10

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Benjen (nyk.Hiisi)
6.9.2012 Hiisistä tuli enkelikissa <3

Hiisi pääsi tipahtamaan verkotetulta parvekkeelta ja loukkaantui erittäin vakavasti. Omistaja vei heti pojan eläinlääkäriin, jossa Hiisin molemmat etujalat todettiin pahasti murtuneiksi, myös muita vakavia vammoja löytyi. Hiisi olisi tarvinnut useita, isoja leikkauksia, jotka ovat kissalle kivuliaita. Eläinlääkärin mielestä Hiisin lopettaminen oli armollisin teko, sillä toipuminen oli erittäin epävarmaa. Oli hyvästien aika ja omistaja pysyi rakkaan Hiisin luona loppuun asti.

***

3.5.2012 Benjen muutti omaan kotiin Helsinkiin toisen kissan kaveriksi

**

Kuulumisia ja kuvia omasta kodista:

30.8.2012 Hei, haluaisin vaan vähän kertoa mitä Hiisi menee. Kaikki on hyvä. Piru ja Hiisi ovat kuin veljet. Piru on isoveli ja hän katsoo, että Hiisi ei teke jotakin paha ja pikkuveli Hiisi lietsoo Pirua joskus vähän muttakin hän rohkaisee esim. kun Piru oli vähän epävarma parvekella. Hiisi onkin tosi yksioikoinen. Kun olin lomalla ja ystäväni asuu mun luona Piru ja Hiisi heti adoptiovat heidän loma-äidin. Mukana myös kuvia veljeksistä.

25.5.2012 Hei, haluan kertoa vähän Benjen:stä (tai nyt Hiisistä, eli kissat ovat nyt Piru(vanha kissa) ja Hiisi (=Benjen), mitä kaikki meni viime viikkoilla ja lähettää uusia kuvia.

N. 2 viikkoa sitten avasin ovet ja Hiisi ja Piru muuttivat yhteen. Molemmat olivat tosi uteliaita, he haistelivat toisisaan ja Hiisi halusi leikkiä heti. Piru oli varovainen ja käveli hitaasti ympäri. Hän myös murisi. Ensi päivät meni näin mutta molemmat aina menivät katsomaan missä on kaveri ja mitä hän tekee. Sen jälkeen he aloittivat leikkia tai tapella. Piru oli edeleen varovainen ja yriti sanoa Hiisille että hänen täytyy pitää etäisyys. Hiisi teki sen ja ei milloinkaan yllytti Pirun. Mutta silloin jo he istuivat ja nukuivat lähellä. Joka päivä he lähentyivät ja he eivät voineet antaa toisilleen olla rauhassa ja he juoksivat jälkeen toisileen.

Nyt he syövät, nukuvat ja leikkivät yhdessä. Hiisi on tosi kiilti ja aktiivinen ja Hiisin ansiosta Piru ei pelkää enää parveketta. Yhdessä (tiikeri- upertiimi;) he päättivät että en tarvitse nukkua ja heidän suosikki asia on sängyllä tappella…totta kai kun olen sängyssä! Hiisin suosikki nukkupaikka on päivänpeiton alla – ennen kun tiesin etsin hänet monta kertaa;D Hiisi ja minä kavelimme myös ulos. Hiisi oli kiinnostunut mutta vähän varovainen, mutta tiedän että hän tulee pitämään pihan. Olen todella onnellinnen poikieni kanssa:)

8.5.2012 Hei, haluaisin vaan kertoa vähän mitä ne viimeiset päivät ovat ollut Benjenin kanssa (vielä etsin sopiva nimi). Kaikki meni ja menee edelleen ihan hyvin. Hän soi, joi ja meni vessaan jo torstai iltana. Hän oli vähän ujo mutta leikki minun kanssa.

Hän ja kissani istuvat nyt koko päivä oven vieressä ja puhuvat ja ovat erittäin kiinostuneita toisistaan – on tosi vaikea pitää he omassa huoneessa, koska molemmat aina tulevat oveen kun menen toiseen huoneseen. Benjen alkoi puhua ja tulla luokseni (varsinkin kun on ruokaaika;). Hän kehrää tauotta kuin pieni moottori kun silitän häntä. Hän myös nautti siitä, kun hän voi mennä parvekkeelle.

Katson nyt ensi viikonloppua mitä se menee kun molemmat kissat ovat samassa huonessa. Mukana kuvia. T,Nina

***

Leikattu uros, noin 1v. (huhtikuussa 2011), kotihoidossa Helsingissä

30.4.2012 Benjen on kastroitu

26.4.2012 Benjen etsii uutta kotia omistajan muuttuneen elämäntilanteen vuoksi. Benjen sopii hyvin esimerkiksi lapsiperheeseen :)

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.

***

28.10.2011 Benjen muutti omaan kotiin Helsinkiin

***

Urospentu, noin 5kk, kotihoidossa Helsingissä

24.10.2011 Lisätty kuvia :)

14.10.2011 Komea ja reipas Benjen kävi eläinlääkärissä saamassa tehosterokotuksen ja on valmis muuttamaan omaan rakastavaan kotiin.

4.10.2011 Kuulumisia kotihoidosta: Benjen on vasta muutaman päivän ollut luonani kotihoidossa ja alkuun pikkuinen jännitti minua sekä uutta paikkaa. Mutta nyt herra on jo rohkeasti veljiensä kanssa kerjäämässä ruokaa ja huomiota. Silittääkin saa, kunhan ensin Benjen saa hiukan tutkia lähestyjää. Benjen on kova poika leikkimään ja muut jää silloin jalkoihin kun poika pääsee vauhtiin. Sulkalelu saa kyytiä, kun Benjen kiskoo sitä kuin koira konsanaan ja säestää touhujaan komealla murinalla.

1.10.2011 Benjen saapui veljineen Suomeen kotihoitoon.

10.8.2011 Sisarukset Arya, Benjen, Bran ja Robb odottavat omaan kotiin pääsyä Tallinnassa joko yhdessä tai erikseen.

Benjen on kotihoitajan mukaan rohkea, utelias ja superystävällinen.

Kissojen tarina: Vanha omakotitalo paloi ja mummo kuoli tulessa. Mummon kissat pääsivät kuitenkin ulos, mutta jäivät orvoksi ja joutuivat kadulle. Emo pääsi kuitenkin hoitokotiin ja synnytti siellä neljä pentua 19. toukokuuta. Emo on ollut selvästi kotikissa ja on luonteeltaan ihmisrakas.