Benet

Lisätty sivulle: 2016-06-14

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Benet
3.10.2016 Benetistä tuli kissaenkeli.

***

27.7.2016 Benet sai kodin Helsingistä yhdessä Banjon kanssa.

***

Leikattu urospentu, synt. 6.3.2016, kotihoidossa Helsingissä. Luovutus aikaisintaan 20.7.

22.6.2016 Benet on reipastunut hurjasti viimeisen viikon aikana. Alkujännityksen jälkeen Benet on osoittautunut oikein uteliaaksi, hellyydenkipeäksi ja leikkisäksi pojaksi. Se tulee reippaasti tervehtimään kotihoitajaa ja nauttii tuttujen ihmisten rapsutuksista äänekkäästi kehräten. Benet rakastaa leikkimistä ja jaksaisi jatkaa huiskalelun jahtaamista loputtomiin. Myös pallot, hiiret ja laser ovat sen suosikkeja. Nopeat ja yllättävät liikkeet saavat Benetin vielä säikkymään. Uudessa kodissa olisikin tärkeää antaa pojalle rauhassa aikaa tutustua ja tottua uuteen ympäristöön.

Benet muuttaisi mielellään samaan kotiin jonkin toisen B-pentueen urospennun kanssa tai perheeseen, jossa on kaverina nuori, reipas ja leikkisä kollikissa. Aivan pienten lasten perheeseen Benet ei sovi.

14.6.2016 Aikuiset kissaneidit Bianca, Brita, Bella, Betsy ja Beta saapuivat pentujen Bell, Bubble, Baby, Benjamin, Bono, Babar, Buster, Banjo, Börje ja Benet kanssa rekkujen hoitopaikkaan 10.6.2016. Kissat ovat lähtöisin pääkaupunkiseudulta ja ovat asuneet sisäkissoina isommassa kissalaumassa, johon on kuulunut myös kaksi isoa koiraa, joiden kanssa ovat kanssa ovat tulleet hyvin toimeen.

Benet on ujo, mutta todella kiltti poikapentu, joka vielä totuttelee hoitopaikan uuteen ympäristöön ja ihmisen käsittelyyn. Benet tykkää leikkiä huiskalelulla ja intoutuu välillä myös kunnon painileikkeihin kaverinsa Bellin kanssa. Vaikka Benet vielä jännittääkin uusia ääniä ja nopeita liikkeitä, siitä varmasti kehittyy rauhallisessa ja sosiaalistumista tukevassa ympäristössä leikkisä, touhukas ja utelias kaveri. Benet etsii kotia ensisijaisesti jonkin toisen B-pentueen poikakissan kaverina.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentuja ei luovuteta ainoaksi kissaksi, mikäli siitä ei ole erikseen mainittu.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.