Belgia

Lisätty sivulle: 2009-03-25

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Belgia
11.5.2012 Belgiasta tuli koiraenkeli sairauden takia. Belgia sai elää viimeisen vuoden rakastettuna perheenjäsenenä.

***

17.2.2009 Belgia sai kodin

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

4.5.2009 Belgia on vain niin mahtava, hömppä kaveri. Hihnassa Belgia kulkee edelleen mukavasti ja ihan reippaankin oloisesti. Viereisen kopin rähjäävä uros ei Belgiaa hetkauta suuntaan eikä toiseen. Hajut kiinnostavat yhä “vanhaa herraa” ja koipikin nousee komeasti. Iän tuomaa veikeyttä Belgiasta kyllä löytyy ja nakin vuoksi kannattaa jo hiukan hyppiä vastenkin ;)

Pysähdyn autolle juomaan ja Belgia hyppää reippaasti repsikan paikalle ja katselee minua hetken odottavan näköisenä. Jätämme automatkan tällä kertaa kuitenkin väliin. Belgia nauttii kovasti myös saamistaan rapsutuksista ja nostaa tassunsa käteni päälle varmistaen etteivät ne ihan heti lopu. Tuntuu että Belgialla on vielä paljon vanhemman koiran elämänasennetta jaettavana sen uudelle omistajalle.

***

Uroskoira, noin 7v.

13.4.2009 Lähetyn koppinsa luona odottavaa Belgiaa ja päätän lähteä pojan kanssa lenkille. Belgia hötkyilee innoissaan huomatessaan aikeeni ja varaudun jo henkisesti lentävään lähtöön, mutta täysin turhaan. Belgia lähtee mukaani rauhallisesti ja suunnistamme ulos tarha-alueelta. Belgia kulkee hihnassa tällä kertaa todella hienosti ja rauhallisen arvokkaasti. Kuvat eivät todellakaan tee oikeutta tälle komistukselle. Belgia on todella näyttävän näköinen tuuheassa turkissaan!

Takaisinpäin tullessa pysähdymme läheiselle nurmialueelle ja Belgia heittäytyy selälleen ruohikolle ja nauttii täysin siemauksin saamistaan rapsutuksista. Poika tuntuu olevan todella hellyydenkipeä ja ei tunnu saavan tarpeekseen huomiosta. Tuntuu suorastaan pahalta lähteä viemään Belgiaa takaisin koppinsa luo. Pihalla törmäämme vielä muutamaan narttukoiraan joita Belgia hillitysti haistelee ja myös ulkona tallustelevaan kissaan jota Belgia käy vain rauhallisesti nuuskaisemassa. Belgian voisi siis hyvin kuvitella myös kissaperheeseen. Lisätty uusia kuvia.

8.4.2009 Belgia on noin 7 vuotias uroskoira Pärnun tarhalla.

Belgia istuskelee koppinsa edustalla hiljaisena. Kun Belgiaa lähestyy muuttuu sen ilme aivan toiseksi ja vastassa onkin iloisesti touhottava herrasmies. Belgia nauttii kovasti huomiosta ja rapsutuksista ja se ei oikein tiedä miten päin se asettelisi itsensä ihmisen eteen paijattavaksi:)

Hihnassa Belgia aluksi yrittää kiertää minua jatkuvasti ympäri mutta pikkuhiljaa herran meno rauhoittuu. Nakit maistuvat tälle herralle niin hyvin, että saan pitää varani ettei sormeni joudu vahingossa syödyiksi:)

Rähiseville koirille Belgia ei vastaa takaisin vaan kääntää niille kylkensä. Belgia voisi ajatella rauhallisen koiran kanssa samaan kotiin, mutta liian energisen pakkauksen kaveriksi siitä ei ole.

Belgia luovutetaan uuteen kotiin sirutettuna, rokotettuna ja loishäädettynä. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kulukorvaus 150 euroa.