Barbara

Lisätty sivulle: 2012-08-10

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Barbara
8/2014 Barbarasta tuli kissaenkeli munuaissairauden takia.

***

3/2013 Barbara sai kodin Joensuusta.

***

Leikattu naaras, aikuinen, kotihoidossa Hyvinkäällä

20.1.2013 Barbara on ihanan herttainen ja rauhallinen kissa. Barbara onkin sellainen “sylikissa”, kunhan on ensin tutustunut ihmisiin ja paikkaan :)

10.9.2012: Kaunis, pitkäkarvainen Barbara on asustellut kotihoidossa nyt viikon verran. Se tulee hyvin toimeen kodin toisten kissojen kanssa ja kotihoitaja kehuu tytön luonnetta mukavan rauhalliseksi, tyttö viihtyy myös hyvin sylissä siliteltävänä.

1.9.2012: Barbara siirtyi Pärnun tarhalta Suomeen kotihoitoon, kuulumisia tulossa kunhan kotihoitaja ensin tutustuu tähän kaunokaiseen.

10.8.2012 Barbara on kaunis ja ystävällinen kissa Pärnun löytöeläintarhalla. Barbara näyttäisi tulevan toimeen myös toisten kissojen kanssa.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV-testit. Kissalla on oma virallinen Eu-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle.