Barbapörrö (nyk. Edvin)

Edvinistä tuli kissaenkeli tammikuussa 2022.

***

Lisätty sivulle: 2010-11-12

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Barbapörrö (nyk. Edvin)
12.11.2010 Barbapörrö muutti omaan kotiin Helsinkiin Kultatoffeen kaveriksi.

***

Kuulumisia kodista:

14.11.2010 Barbapörrö tuli meille toissapäivänä ja hänestä tuli Edvin. Edvinillä onkin ollut hurjan jännät pari päivää, kun viereisessä huoneessa on huutanut Vilgot-kissa (5kk) ja samalla pitäisi ehtiä tutustua paikkaan. Edvin on kuitenkin mallikkaasti tutkiskellut joka nurkan ja aina kun ovi aukeaa juossut ulos olohuoneeseen Vilgotin suureksi hämmästykseksi.

Edvin on seurankipeä ihana pieni pakkaus jolla on hyvin vaativa pieni ääni ja valloittavat suuret silmät. Se ei ole antanut “ison” kissan hurjien painiotteiden ja potkujen häiritä tai pelottaa, miumiu huutaa Edvin ja päästyään otteesta vapaaksi juoksee taas heti perään. Uuden kiipeilypuun saapuessa, E tiesi heti mihin se oli tarkoitettu ja apinoi taidokkaasti.

Pojat kokivat äsken ensimmäisen ystävyyden hetken ja makoilevat nyt yhdessä
sohvalla. Ehkä tästä vielä ystävyyttä tulee. <3 Miumiu! T. Edvin

***

Urospentu, 12 vkoa, (lokakuussa 2010), kotihoidossa Helsingissä

10.11.2010 Pikku-Tiikeri, Hymypoika, Barbapörrö ja Nallukka ovat Bastet-emon pikkuiset pojankoltiaiset. Elokuun 18.-19. välisenä yönä mamma synnytti nämä neljä ihanaa kollipoikaa kotihoitajan toimiessa doulana ja kätilönä. Bastet on hoitanut poikiansa esimerkillisesti 12 viikkoa. Sekä emo että pojat ovat nyt valmiita lähtemään rakastetuiksi perheenjäseniksi pysyviin koteihin. :D

Kaikki neljä poikaa ovat todella sosiaalisia ja leikkisiä mussukoita. Hoitopaikassa pojat ovat tottuneet siihen, että niillä on koko ajan kissaseuraa. Olisikin toivottavaa, että pojat lähtisivät kaverin kanssa uuteen kotiin tai että kotona olisi jo kissakaveri valmiiksi odottamassa. :D

Kulukorvaus kissapennusta on 100 euroa. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.