Auriel (nyk. Minni von Kattenberg)

Lisätty sivulle: 2012-06-11

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Auriel (nyk. Minni von Kattenberg)
5.3.2013 Minnistä tuli enkelikissa.

Kuten jo soitinkin, niin tosi ikävä kohtalo oli pikkukisulla, joka vasta olisi täyttänyt 1-vuotta.

Olimme jo aiemmin huomanneet, että Minni oli aika vaisu, mutta oletimme sen johtuvan ujoudesta ja arkuudesta. Pari kertaa aiemmin oli vaihe, että Minni oli pari päivää tosi väsynyt ja nukkui enimmäkseen, mutta ihan viikon sisään äiti havainnoi, että Minni päivä päivältä vähemmän jaksoi päivittäisiä rutiinejaan ja normaaleja tapojaan. Ei jaksanut hypätä keittiön pöydälle katsomaan pihan lintuja, eilen sängylle hyppääminen tuotti ongelmia ja äiti syötti Minnille ruoan sänkyyn.

Eläinlääkäri totesi Minnin mahassa ison kasvaimen, viisi kertaa munuaisen kokoisen ja laajalle alueelle levinnyttä etäispesäkettä.

Minni oli kiltti kissa, aamuisin äiti ja Minni hieroivat neniä vastakkain ja heillä meni mukavasti. Jos äiti (jos malttoi niiin korkeintaan kaksi tuntia) oli kisun luota poissa, niin Minni oli ovella vastassa. Äidillä ja Minnillä meni hyvin, mutta valitettavasti näin kävi.

***

21.7.2012 Auriel sai kodin Tampereelta

***

Naaras, noin 2kk (kesäkuussa 2012), hoidossa Tallinnassa

Huom! Luovutus 3kk iässä kesäkuun lopussa.

11.6.2012 Kotihoitajan kertomaa: Pitkäkarvainen tyttöpentu, 2 kk, ilmeisesti kotikissan pentu, herkkä, hyvin-hyvin kaunis ja suloinen. Musta-valkoisen pitkäkarvaisen poikapennun Imperiuksen sisko. Juuri rokotettu, huolella madotettu, valmis lähtemään omaan kotiin kesäkuun lopussa.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 120€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpennulle on myös tehty sienitesti. Kissanpennulla on virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissanpentu on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen Eviran vaatimuksia noudattaen. Rekku Rescue järjestää kissan kuljetuksen Suomeen. Kissanpentu luovutetaan uudelle omistajalleen Suomessa.