Aune (nyk. Vanni)

Lisätty sivulle: 2008-12-31

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Aune (nyk. Vanni)
12.9.2017 Vannista tuli enkelikoira.

Vanni nukkui pois 12.9.2017 pitkäaikaisten nivelrikkokipujen takia. Vanni eli hyvän elämän rakastettuna kotikoirana. Perhe ja ystävät jäivät kaipaamaan.

***

4.1.2009 Sai Aune kodin Heinolasta

***

Kuvia ja kuulumisia kodista:

23.5.2009 Lisätty Fannille uusi kuva kodista

***

Narttu, noin 6kk

Aune on n. 6kk ikäinen narttu joka odottelee omaa kotiaan hoitopaikassa Tampereella.

Kuulumisia kotihoidosta:

31.12.2008 Heippa vaan kaikki! Olen Aune, Auau tai Aunetus; sanovat että rakkaalla lapsella on monta nimeä. Tulin tänne hoitopaikkaani yhdessä siskoni Emman kanssa parisen viikkoa sitten kuulemma hiukan rohkaistumaan. Pari ensimmäistä päivää vietin aikaani täällä hoitopaikassa olevan häkin nurkassa, mutta jo silloin minua kovasti kiinnosti ympäristö ja sen tapahtumat. Nopeasti aloinkin sitten täällä liikuskelemaan ja tutkimaan ja haistamaan ja vähän kyllä maistamaankin. Ruoka on muuten hyvää ja tuntuu ettei sitä koskaan voi olla liikaa ;)

Hihnassa kuljen tosi reippaasti ja olenkin nykyään aina ovella jo valmiiksi odottamassa että kaulaani pistetään hihna kiinni. Teen hienosti tarpeeni ulos, mutta joskus leikin jälkeen saattaa pissa lirahtaa sisällekin. Välillä muistan jopa ilmoittaa että ulos pitäisi päästä.

Nämä hoitajat on mielestäni jo tosi kivoja ihmisiä ja nykyään välillä nukunkin niitten vieressä tuossa sohvalla. Uudet ihmiset on kamalan kiinnostavia ja namien avulla minusta saa melko nopeasti kaverin vaikka aluksi arkailenkin. Varsinkin tuon hoitajan oman koiran perässä uskaltaudun nopeastikin tutustumaan ja tulevasssa kodissa voisi olla joku mukava uros minulle mallia näyttämässä. Tykkään kovasti leikkiä toisten koirien kanssa ja kyllä lelutkin kyytiä saavat.
Ihan yksin en ole koskaan ollut, mutta siskoni ja hoitajan nartun kanssa kyllä ollaan täällä ilman ihmistä oltu. Pikkuisen itken perään mutta muuten en metelöi. Yksinolo sujuu muutenkin ilman ongelmia, mitä nyt jokusen kengän olen joskus maistellut ja pureskellut yhden muovilapion. Hoitaja sanoi että olipas tyhmä kun jätti ne minun saatavilleni. Kyllä minä siis ihan kiltisti osaan olla ja syön kovin mielelläni esim. luita yksin ollessani. Kyllä minun kanssani joutuu vielä töitäkin tekemään mutta mielläni minä siihen omaan ihmiseeni luottaisin. Tällä hetkellä minulla on painoa n. 20kiloa joten en minä ihan fifiksi jää :) Jos kiinnostuit niin otahan yhteyttä hoitajaani Hämyyn.

Aunelle etsitään kotia jossa sen kouluttamiseen ja sosialistamiseen ollaan valmiita panostamaan.

Kulukorvaus Aunesta on 150€ ja se sisältää rokotukset, madotuksen, ulkoloishäädön sekä tunnistusmerkinnän. Aunen mukana tulee myös passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.