Aulis (nyk. Aksu), Iidan pentu

Lisätty sivulle: 2008-08-26

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Aulis (nyk. Aksu), Iidan pentu
14.6.2011 Aksusta tuli koiraenkeli ilmenneen aggressiivisuuden vuoksi.

***

Uroskoira, noin 3v.

11.6.2011 Aksu siirtyi Rekku Rescue ry:lle kotihoitoon Ulvilaan.

Kotihoitajan ensivaikutelmia Aksusta: Ulkonäkö: iso ja “ruma”:) Karheakarvainen ja karva on eripituinen ja erivärinen eri kohdissa. Iso pää. Hassut kulmakarvat ja parta, pitkät ripset. Muistuttaa paljon musta terrieria tai shnauzeria. Säkäkorkeus 65-70 cm.

Luonteelta kiltti, rauhallinen ja fiksu. Osaa peruskäskyjä ja tottelee heti. Ongelmitta on matkustanut Helsingistä Ulvilaan. Rauhallisesti tutustunut meidän koiriin ja myös kissoihin. Söi ja joi heti paljon. Sitten kävimme suihkussa ja Aksu jopa nautti suihkusta, hän seisoi liikumatta koko ajan :)) Odottaa istumalla, kun hänelle laitetaan panta. Ulkona kulkee hihnassa nätisti. “Jätkällä” on fiksut silmät. Hänen äänestään ei tiedetä vielä, koska on pysynyt hiljaisena toistaiseksi ;) Terveisin Nadja ja Aksu

Aksu tullaan rokottamaan, loishäätämään, tunnistusmerkitsemään ja kastroimaan ennen luovutusta. Kulukorvaus Aksusta on 200 euroa.

***

24.4.2011 Aksu on alle 3-vuotias koira, joka etsii uutta kotia Kirkkonummella.

Kodin kertomaa: Aksu ent.Aulis tarvitsee erittäin pikaisesti uuden kodin. Elämäntilanteeni on muuttunut nyt paljon ja 3 vuorotyön ja naapurieni takia en voi enää koiraa pitää. Aksulla on sellainen ongelma, että haukkuu paljon ja myös vieraille ihmisille. Aksu on tottunut lapsiin, mutta toisten koirien kanssa ei tule välttämättä hyvin toimeen tai sekin riippuu koirasta. Muuten osaa perus asiat ja lenkeillä saattaa ensiksi vetää, mutta kulkee kuitenkin nätisti ensi innostuksen mentäessä ohi. En suosittele kerrostaloon, koska haukkuu rapusta tulevia ääniä,postinjakajaa ja ohi kulkevia ihmisiä.

***

12.9.2008 Aulis sai kodin Kirkkonummelta.

***

Urospentu

2.9.2008 Aulis on sileäkarvainen pentu, jolla toinen kives vielä odottelee laskeutumistaan. Aulis osaa ottaa rennosti, kun kynsiä leikattiin, se veti sikeitä. Pennusta kasvaa todennäköisesti noutajan kokoinen. Sekä emossa että isässä on riistaviettiä. Pentujen isässä on tiettävästi partacollieta, dalmatialaista, kultaistanoutajaa ja bordercollieta.

Pennut ovat kasvaneet pienestä pitäen ihmisten keskellä, emonsa ja kissojen kanssa. Pennut luovutetaan koteihin, joissa sitoudutaan kouluttamaan koiraa vähintään pentukurssin/arkitottelevaisuuskurssin verran. Pennut ovat Turun seudulla Nousiaisissa. Kulukorvaus 150 e.

30.8.2008 Asa, Allu, Alina, Aapeli, Amalia ja Aulis ovat Iidan (ent. Blackyn http://www.rekkurescue.com/elain.php?id=277 ) suomessa 2.7.08 syntyneet vahinkopennut jotka etsivät nyt omaa kotiaan. Pentujen isä on keskikokoinen sekarotuinen, hieman terrierityyppinen luppakorvainen, ystävällinen uros, joka oli päässyt vahingossa Iidan kanssa juoksuaikana tekemisiin. Pennut luovutetaan 8 viikon iässä tunnistusmerkittynä ja loishäädettynä.