Attila (nyk. Bethoven), Annabellan pentu

Lisätty sivulle: 2007-08-16

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Attila (nyk. Bethoven), Annabellan pentu
4.9.2015 Bethovenista tuli koiraenkeli sairauden vuoksi.

Tuli aika raskaiden päätösten, saattaa sut huomaan enkelten. Hyvää matkaa kullanmuru.

***

9/2007 Attila sai kodin kotihoitajan luota.

***

Kuulumisia kodista:

16.1.2010 Isohkoksi on poika raamiltaan kasvanut, vaikka kasvuvaraa turkissa vielä onkin, 76 cm, 66 kg. Mutta äidin pikkupoika on edelleen. Tosi helppo opettaa asioita, ja myös ilmoittaa katseellaan, mikäli ei jokin asia mennyt jakeluun. Noin kaksi kertaa riittää näyttää, mitä haluaa tekevän, kuten maahanmeno. Tosin on itseoppinut asioita, mm. kerjääminen= maahanmeno mutta, jos haluaa makkariin tai olohuoneeseen, niin menee myös maahan, sekin itseopiskelun tulosta. Mami ei voi kieltää mitään, kun kauniisti pyytää.

Ulkona pihalla pysyy kauniisti mukana ja tulee käskystä luokse. Valjaita laittaessa menee eteiseen ja odottaa kunnes itse olen laittanut takin päälle ja olemme valmiit lähtemään, vielä kysyy katseellaan, mennäänkö? Vesilätäköt kiertää kaukaa ja jopa hevosen munkit. Tässä pari päivää sitten nähtiin livenä se hevonen ja meitsillä hiki pintaan, no Bethoven katsoi asennossa, ja täysin hiljaa, kun konimuskaakkimus ratsastajineen meni parin metrin päästä ohi, että mä oon ylpeä mun möhköliinistä

30.1.2008 Iso on Bethoven kooltaan vaikka vielä vauva onkin, eikä aina jaksa muistaa ettei tuota ikää vielä niin kovin paljon ole. Äskettäin tuli vasta puoli vuotta täyteen ja viime viikolla punnituksessa oli 39 kg ja korkeus n. 65 cm. Ruokahalu on aivan mahtava.

17.9.2007 Kovasti on koltiainen kasvanut ja ruoka maittaa. Isompien koirien kanssa on kiva leikkiä, ja kun uni painaa silmää niin kellitään vierekkäin. Kovasti pojalla on omaa tahtoa, ja kynsienleikkuukin kuvittelee määräävänsä eli ei leikata. No kyllähän kuitenkin leikataan pienen keskustelun jälkeen. Kissaankin on tutustuttu ja ihan nätisiti ollaan ja kanit ovat suuri ihmetyksen aihe.

***

Urospentu

16.8.2007 Synt. 18.7-07 Attila, Annabellan pentu. Poika on aivan ihana ja iloinen sylissäkin viihtyvä pojan naskali. Suurin pennuista ja ainoa jolla on enemmän valkoista. Hyvin paksu turkki. Pennusta tulee tosi iso, arvio, yli 50 kg. Luovutus alkaen 8.9-07.

Pentuja on 2 tyttöä ja 4 poikaa: Albertina, Aleksandra, Alarik, Attila, August ja Albert.