Anu

Lisätty sivulle: 2011-10-12

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Anu
13.12.2011 Anusta tuli enkelikissa.

Anu kaunokainen nukkuu nyt tuikkivana tähtenä taivaalla. Anu ei toipunut steriloinnista toivotulla tavalla, vaan vakavien kohtausten saattelemana toimitettiin tutkittavaksi Tarton eläinsairaallaan. Mitään ei ollut enää tehtävissä, oli Anun aika lähteä :( Kauniita unia kaunotar, surullista ettet päässyt kyydilläni kanssani jouluksi kotiasi kohti.

***

Leikattu naaras, aikuinen

12.10.2011 Anu on ihastuttavan värinen kaunotar. Lempeä ja hellyyden kipeäkin. Anu hoivaa suurella raukkaudella lapsosiaan ja on valmis uuteen kotiin pentujen vielä hieman kasvettua. Anu myös steriloidaan ennen uuteen kotiin päästymistä. Anu on toistamiseen tarhalla, hänen edellisetkin pennut ovat vielä tarhalla kotia etsimässä näiden kuvien pienokaisten lisäksi. Anun upea turkin väri ei pääse kuvissa oikeuksiinsa! Anu on oikea kissa maailman missi!

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV-testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kats tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista on tehdään ilmoitus Eviralle.