Annabell (nyk. Anni)

Lisätty sivulle: 2006-12-20

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Annabell (nyk. Anni)
3.3.2015 Annista on tullut koiraenkeli.

Suureksi surukseni minun on ilmoitettava, että rakas Anni nukutettiin 3.3.2015 ikiuneen vanhuuden sairauksien takia.

***

8/2005 Annabell sai kodin Tampereelta

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

22.10.2006 Anni on nyt ollut minulla vähän yli vuoden joten ajattelin kertoa meidän kuulumisia. Anni on oikea ihannekoira ainakin minulle. Ei tietoakaan mistään räyhäämisistä eikä eroahdistuksista. Anni joutui saksanpaimenkoiran hyökkäyksen kohteeksi ja alkoi kyllä puolustaa itseään, mutta ei hän mitään rähinöitä aloita. Anni ei hauku joten naapuritkin ovat kovasti tykästyneet tähän kilttiin ja kauniiseen tyttöön. Koirakouluun ollaan ehditty vain muutaman kerran, mutta joka päivä lenkkeillään 2-3 tuntia, ja se varmaan osaltaan pitää Annin rauhallisena ja tyytyväisenä. Oikein mukavaa talven odotusta kaikille. T:Anu ja Anni P.S. Liitän tähän pari syksyllä otettua kuvaa.

8/2005 Ajattelin tässä pistää lyhyesti meidän kuulumisia ensimmäisten päivien osalta. Eli Anni on oikein ihana koira. Se edistyy ihan huimasti koko ajan ja on ihan selkeästi joskus koirakoulunsa käynyt. Hän ei ole osoittanut minkäänlaisia aggressiivisia merkkejä eikä hän enää oikeastaan ollenkaan kyyristele vaikka millainen “meteli” menisi vierestäkin ohi. Vesi näyttää olevan oikein mieluisa elementti eli ojat kiinnostaa. Eipä tässä taas muuta kuin oikein paljon kiitoksia sinulle vielä koiran tuomisesta ja hyvää alkavaa syksyä. Terveisin, Anu ja Anni

***

Narttukoira, noin 1-2v.

Annabell on nuori, siro ja kiltti koira. Ikää sillä on 1-2-v, säkää noin 50-55cm. Se on tuotu tarhalle kodista, syy tuntematon.

Alkuun se oli ollut arka, mutta nyt se antaa iloisesti ihmisen lähestyä sitä. Tyttö osaa ottaa ihmisen rauhallisesti vastaan ja kävellä nätisti lenkillä, mutta se on myös nuori ja leikkisä. Välillä tervehtii ihmistä riehakkaan iloisesti. Herkkujakin enemmän maistuu ihmisten seura. Se ottaa muut koirat hyvin vastaan, osaa alistua ja toisaalta olla hyvin eloisa ja vastaanottava vastaantulijasta riippuen. Se voisi siis kenties mennä hyvin kaveriksi toiselle koiralle. Utelias, eloisa, mutta myös kiltti ja kuuntelevainen. Vaatii toki koulutusta ja aivojumppaa. Tytöstä voisi saada mukavan harrastuskaverin, eli pelkkää sohvaperunaa siitä ei tule.