Andy

Lisätty sivulle: 2007-02-16

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Andy
26.3.2007 Andy pappasta tuli Enkelikoira.

Andyn selkä ja takajalka oireilivat pahasti ja lääkäri pelkäsi Andyn halvaantuvan. Lääkäri sanoi, että Andy on armollisinta päästää Sateenkaarisillalle.

***

24.3.2007 Andy sai kodin Lohjalta

***

Uroskoira, noin 14v.

10.3.2007 Andy on huomattavasti vetreentynyt ja reipastunut. Syödään särkylääkkeitä selkäkipuun, josta ei oo varmaa tietoa mistä johtuu, voi olla joku rappeuma tai vaan venähdys. Rappuset on vieläkin hieman hankalat, muutama porras menee, mutta ei kovin montaa peräkkäin, varsinkin alas päin on hankala mennä.

Andylle olis aivan ihanne koti semmoinen rauhallinen kissaton koti jonkin vanhenman ihmisen luona. Kyllä Andyllä on vielä useampi vuosi elinaikaa jäljellä. Se on niin hellyyden kipeä urisee niin ihanasti, kun sitä rapsuttaa ja puskee päällänsä jalkoihin niinkuin kissa. Tai ainakin meidän kissä tekee niin. Autoilusta Andy ei pidä. Kunhan Andylle löytyisi se oma koti, jossa sille olisi aikaa. Andy niin kaipaisi vanhoilla paivillään hieman rapsutuksia ja herkkuja sekä ihmistä joka rakastaisi sitä oikein kovasti. Andy kyllä rakastaisi takaisin aivan yhtä paljon ja hieman enemmänkin. Joo ja nameja kerjätään kovalla sanalla pyydettäessä, se on tosi hellyyttävää kun papalla on aikas käheä ääni.

5.3.2007 Andy oli kotihoitajan kanssa eläinlääkärillä. Korvat oli kunnossa. Lievää kaihia, ei mitenkään pahaa. Lonkkiin sai särkylääkettä nyt aluksi kuurin. Sydämen ääniä seurataan, mutta ei vaadi lääkitystä. Eturauhastulehdukseen saatiin antibioottikuuri. Vitamiinigeeliä saatiin yleiskunnon kohentamiseen. Kaiken kaikkiaan aika hyvässä kunnossa tuon ikäiseksi papaksi.

4.3.2007 Andylle paras koti olisi omakotitalo tai kerrostalo, jossa on hissi. Andyn takajalat kun eivät kestä oikein kipuamista, ainakaan tällä hetkellä. Andy ei oikein siedä kissoja, joten tulevan kodin olisi parasta olla kissaton.

2.3.2007 Andy on nyt sitten klipattu ja pesty. En tiä nyt sitten oikein onko se niin vanha oikeesti vai onko niin huonossa kunnossa, että on siksi niin heikko. Laiha se ainakin pelkkää luuta ja nahkaa. Kuvissa klippaus on vielä kesken, mutta noi korvat jäi oikeesti tuommoisiksi ja häntäkin on vielä trimmaamatta. Jouduin leikkaan kaikki pois, kun muuten ei saanut niitä huopaantuneita paakkuja pois. Hyvin meillä menee ja Jonna on aivan rakastunut pappaansa, kyllä se silti ymmärtää että se lähtee meiltä vielä pois. Kotihoitajan tytär on Andyn rakkain ystävä.

28.2.2007 Andy pääsi Suomeen kotihoitoon.

22.2.2007 Andyn aika tarhalla alkaa käymään vähiin.

16.2.2007 Andy on vanhempi herrasmies, joka oli toisen uroksen kanssa samassa häkissä. Hyvin näkyivät pojat keskenään toimeen tulevan. Se haukkui jo käheäksi menneellä äänellään häkissään, mutta otti ihmisen ystävällisen rauhallisesti vastaan. Aikani juteltuani kyykyssä Andylle, se lopetti pyörimisen ja rauhoittui luokseni. Tämä vanhus painautui syliini ja nautti hiljaisena saamastaan huomiosta.

Harottuani takut silmien edestä sain Andyn kauniit silmät esille. Andy on noin 60 cm korkea ja arvioitu 14- vuotiaaksi, mutta on vaikea arvioida onko sillä ikää jo todellisuudessa niin paljon.