Andron (nyk. Ramses)

Lisätty sivulle: 2014-09-16

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Andron (nyk. Ramses)
19.4.2023 Ramses pääsi kissojen taivaaseen sairauden uuvuttamana.
***
3.10.2014 Andron muutti omaan kotiin Helsinkiin toisen kissan kaveriksi.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

18.7.2015 Ramses (ent. Andron) täyttää nyt heinäkuussa vuoden ja lähetänkin ison pojan kuulumiset. :) Ramses on todella villi ja iloinen kissa. Erityisharrastuksena on koiramainen tavaroiden silppuaminen ja repiminen palasiksi. :D Ramses on sosiaalinen ja utelias ja superkiltti kissa. Kissakaveri Sinuhen kanssa ovat erottamattomat. Kaverukset lähettävät Rekku Rescuen väelle kesäterveiset ja iloa tärkeässä työssä.

22.12.2014 Terveiset Ramseksen perheestä. Ramses voi hyvin. Toinen kissamme
Sinuhe adoptoi heti pienen Ramses-kisun, kuten kuvistakin näkyy.

Toivotamme Rekku Rescuen väelle hyvää joulua ja menestyksekästä uutta vuotta!

Terv. Kissat Ramses ja Sinuhe sekä kotiväki

***

Leikattu urospentu. Syntynyt 4.7.2014, luovutus aik. 26.9.2014. Kotihoidossa Helsingissä.

16.9.2014 Satakunnasta peräisin olevat emo Valentina ja pennut Andron, Timur, Larisa, Zoja ja Natalja saapuivat kotihoitopaikkaan, kun pennut olivat vasta parin päivän ikäisiä.

Andronista tulee aikuisena varmaan oikea kollien kolli. Isot tassut omaava kissa kasvaa varmasti aika kookkaaksi ja on erittäin rohkea ja sosiaalinen. Ei voi vastustaa leikitystä, vaikka uniaika painaisi päälle.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.