Ameriko (nyk. Patu)

Lisätty sivulle: 2012-08-05

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Ameriko (nyk. Patu)
1.2.2013 Patusta on tullut enkeli.

Meille se antoi 4 kuukauden aikana paljon iloa ja rakkautta, kuten hänkin sai. Ja hän oli paras mahdollinen koira minkä voi saada perheeseen ja me tullaan ikuisesti rakastaa Patua. Nyt hän on pieni enkeli kun katsoo meitä sieltä pilvenreunasta, ja ei tarvitse tuntea kipuja.

***

18.9.2012 Ameriko sai kodin Helsingistä

***

25.10.2012 Patulla pyyhkii hyvin omassa kodissaan ja poika nauttii perheen silmäteränä olemisesta.

***

Uros, noin 10v.

9.9.2012 Hurmaava ja ystävällinen Amerikopappa saapui pääkaupunkiseudulle kotihoitoon. Pappa matkusti nätisti ja vetäisi matkalla tirsat. Pappa on erittäin ystävällinen niin uroksille, nartuille, pennuille ja kissoille. Kotihoitokuulumisia tulossa.

3.9.2012 Amerikolle oli hoitopaikka Suomessa, mutta hoitopaikka perui viime metreillä. Poika on laitettu Suomeenlähtökuntoon ja olisikin valmis matkaamaan pois tarhalta 8.9. Tietenkin ihanteellisinta olisi, jos pojalle löytyisi se ihan oma pappapaikka, jossa saisi viettää loppulämänsä. Ameriko on erittäin virkeä, se tulee hyvin juttuun myös muiden koirien kanssa ja on ystävällinen kaikille ihmisille. Pappa etsii nyt kuitenkin myös vaihtoehtoisesti hoitopaikkaa, jossa pääsisi taas nauttimaan normaalista kotikoiran arjesta. Tarhalle tulleessaan Ameriko kärsi spanieleille hyvin yleisestä korvatulehduksesta, mutta on saanut siihen hoidon. Laajassa verenkuvassa urea-arvo oli hitusen koholla, johon poika saa RC Urinary ruokaa, jolla asia korjaantuu. Muutoin veriarvot olivat kohdallaan ja Amerikosta saa vielä useamman vuoden seuralaisen.

16.8.2012 Lisätty Amerikolle uusia kuvia, jossa poika nauttii olostaan trimmattuna :) Poika on vielä niin hyvässä kunnossa, että kastrointi tehdään.

5.8.2012 Ameriko on ollut kotikoirana ja se on tarhan vanha tuttu. Ensimmäisellä kerralla omistajat hakivat pojan kotiin, mutta toisen kerran tarhalle päätyessään päättivät jättää pojan sinne. Ameriko antaa käsitellä itseään nätisti mm. katsoa korvat ja hampaat, jotka näyttävät ikäisekseen olevan vielä melkolailla hyvässä kunnossa. Hammaskivi poistetaan ennen kodinsaantia. Jalka vielä nousee reippaasti ja poika tykkääkin kovasti lähteä lenkille, toki iän tuomaa jäykkyyttä jaloissa hitusen on. Koska kyseessä on vanha koira omistajan tulee huomioida, että mahdolliset yllätykset ovat mahdollisia, mutta tarhalla poika vaikutaa vielä nin reippaalta ja ihmisrakkaalta, että eläkekotipaikka on pojalle nyt hakusessa. Ameriko on hiljainen kaveri, joka ei tee suurta numeroa itsestään. Lenkillä oli niin mukavaa, että piti oikein kieriä ja nauttia kesänlopun tuulista. Asiat tulevat asiaankuuluvasti häkin ulkopuolelle heti kun häkistä vain päästään ulos. Ameriko painaa noin 15 kg ja on amerikancockerspanieli(mix). Iän takia poikaa ei todennäköisesti enää tulla kastroimaan.

Koira luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna ja loishäädettynä. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle. Kulukorvaus vanhus koirasta on 100 euroa.