Alvar

Lisätty sivulle: 2015-05-21

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Alvar
29.5.2015 Alvarista tuli kissaenkeli.

***

Leikattu uros, aikuinen.

21.05.2015 Kissaherra Alvar on asustellut hoitopaikassaan nyt viikon verran ja on osoittautunut erittäin uteliaaksi pojaksi. Heti ensimmäisenä iltana se tutki kaikki nurkat läpi, joihin vain pääsi kulkemaan. Lisäksi se tykkää katsella ikkunasta ulos ja seurata ihmisten menoja.

Alvar tykkää leikittelystä ja usein myös keksii itse omat leikkinsä, lattialla pikkutavarat saavat välillä kyytiä, etenkin sukat jotka lentelevät samalla kun kisumirri saa juoksupyrähtelyitä niin, että matot menevät perässä rullalle. Tosi aktiivisesta kissasta on siis kyse ja kaipaa virikkeitä. Alvar tykkää silittelystä ja rapsuttelusta, sekä aina välillä se heittäytyy heikoksi ja puskee oikein onnellisena kun sen kanssa kiehnäilee.

Alvar vielä vähän arastelee lähestyvää ihmistä ja sylistä se rimpuilee pois. Tähän onkin uudessa kodissa hyvä totuttaa vielä. Alvar voisi viihtyä ainoana kissana tai poikakissan kaverina.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.