Alonzo (nyk. Oskari)

Lisätty sivulle: 2008-03-31

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Alonzo (nyk. Oskari)
30.7.2013 Rakas Oskari lähti sateenkaarisillalle.

“Oskarilta löytyi pari viikkoa sitten iso kasvainmuodostuma vasemmasta lavasta. Se oli kasvanut todella nopeasti, koska kesäkuussa sitä ei siinä vielä ollut, kun akupunktiossa käytiin. Toissa perjantaina todettiin, ettei sitä voi operoida. Oletus ja toive oli, ettei ihan heti vaivaa ja voi olla hyvänlaatuinen. Viikossa tapahtui kuitenkin paljon ja nyt syöväksi diagnoisoitu patti levitti pesäkkeitä pitkälle niskaan. Mitään ei enää voinut tehdä, viimeistä palvelusta lukuunottamatta.
Suurisydäminen taistelija on poissa.”

***

6.7.2008 Alonzo sai kodin Hämeenlinnasta

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

16.9.2009 Lisätty kuva Oskarista.

19.12.2008 Tässä joulutervehdys meitin poppoolta. Alonzo on väkisin muokkautunut Oskariksi puhekielessä eli ensin Onzo, sitten Onsku ja Oskariksi se sitten muuttui. Hassua, miten nimet tosiaan elävät, ei siis erityisesti ole ollut tarkoitus nimeä vaihtaa. Oskari on kokoajan pirteämpi ilmestys. Riekkuu, pomppii, jodlaa ja juoksee. Onnellisen näköinen otus. Hymyilevä! Nalan kanssa ihan bestis. Missä Nala, siellä Oskari. Kaikki myös sujuvasti vierekkäin pötköttelevät, Teemua myöten. Nalan tassut ja selkä valitettavasti heikkenevät kokoajan kaikista hoidoista huolimatta. Se on tuskaista, koska Nala on meidän kaikkien rakas. Nala on myös poikien kiintopiste. Oskari on hyvin tarkka siitä, missä Nala on ja miten liikkuu. Jos Nala ei pääse itse ylös, Oskari kyllä tulee kertomaan siitä, että nyt mamma apuun.

Tämmöistä täällä meillä. Uskomattoman yhteenhitsautunut karvakasa, eikun
siis eläinlauma :) Mamman rakkaat. Terveisin, Laura, Nala, Teemu, Oskari ja Toffee

13.7.2008 Lisätty Alonzolle kuvia kodista.

10.7.2008 Alonzo on kotiutunut meille hienosti aiempien rekkulaisten eli Nalan ja Teemun joukkoon. Kuulumisiamme ja kotiutumisen edistymistä luettavissa http://karvakoplan.suntuubi.com/ -osoitteessa, josta tietoa aiemmista vaiheista ja jatkossakin myös Nalasta (rescuetapaus vuodelta 2003!), Teemusta ja Alonzosta sekä etäjäsenistämme tallilla. Kiitos taas hienosta toiminnasta ja kolmannesta turrista :) Terkuin, Nala, Teemu, Alonzo ja karvamamma Laura

***

Kastroitu uros, noin 6v.

30.6.2008 Alonzo on kastroitu yhdistyksen toimesta. Lisätty muutama kuva.

23.6.2008 Kuulumisia kotihoidosta: Alonzo on ollut tällä hoidossa nyt pari päivää ja ensivaikutelmat pojasta ovat todella positiiviset. Alonzo on varmasti joskus saanut nauttia normaalia kotikoiran elämää, niin mutkattomasti se on taloksi asettunut.

Alonzo on rauhallinen koira joka ei hypi vasten eikä muutenkaan hötkyile turhia. Toistaiseksi se on ollut täysin sisäsiisti. Ulkona Alonzo on mukava lenkkeilytettävä, ainakin näin rauhallisella seudulla. Se ei vedä hihnassa, mutta kävelee silti reippaasti. Narttukoiramme kanssa tulee loistavasti toimeen eikä hermostu vaikka nuorikko yrittää haastaa Alonzoa leikkimään. Välillä Alonzo innostuukin mukaan hassuttelemaan :)

Kissoista Alonzo ei ole erityisen kiinnostunut vaan antaa niiden olla rauhassa. Turkki Alonzolla on huonossa kunnossa,mutta se on antanut nätisti pestä ja kammata sitä.

28.5.2008 Ihastuttava Alonzo katseli edelleen häkistään toiveikkaan odottavana kun astelin sen eteen. Mennessäni häkkiin sisälle Alonzo suorastaan tärisi onnesta ja se oli todella koskettavaa katseltavaa. Poika nautti koko sydämestään ihmisen seurasta ja huomiosta.

4.5.2008 Jopa oli Alonzo viime kerrasta rohkaistunut kovasti ja se odotteli hyvin innokkaana häkkinsä etuosassa josko joku ihminen pysähtyisi ja veisi sen lenkille. Poika oli myös stressaantunut tarhalla olemisesta ja ärhenteli toisille uroskoirille.

Ulkoaitauksessa Alonzo nautiskeli rapsutuksista sekä kuljeksi mielenkiintoisten hajujen perässä ja merkkaili ahkerasti:)

26.4.2008 Lisätty Alonzolle uusia kuvia.

31.3.2008 Alonzo on arviolta noin 6-vuotias uroskoira.

Alonzo on hiljainen ja hieman aranoloinen poika, joka kuitenkin on rohkaistunut tarhalla oloaikana koko ajan enemmän ja enemmän.

Alonzo ei pidä häkissä meteliä itsestään. Se lähinnä katselee ohimeneviä ihmisiä tarkkaavaisena mutta hiljaisena. Kun kutsun poikaa luokseni, se tulee varovaisesti häntää heiluttaen luokseni.

Hihnassa ystävällinen Alonzo kävelee melkoisen rauhallisesti ja onkin näin mukava lenkitettävä. Leikkiaitauksessa poika selvästi vapautuu ja nauttii vapaana olemisesta. Se tulee myös oma aloitteisesti luokseni rapsutuksia kerjäämään. Kiimaisen nartun tullessa näköpiiriin rauhalliseen Alonzoon tulee kuitenkin kummasti eloa ja se unohtaa täysin olemassaoloni. Pojan ainoa tavoite tuntuu olevan päästä aitauksesta ulos ja juosta kaunottaren luokse läheisempää tuttavuutta tekemään;).

Alonzon säkäkorkeus on noin 55-60cm.

Alonzo luovutetaan uuteen kotiin loishäädettynä, rokotettuna ja sirutettuna ja lisäksi sillä on lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.
Kulukorvaus 150 euroa.