Alma (nyk. Rauha)

Lisätty sivulle: 2010-11-30

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Alma (nyk. Rauha)
23.12.2011 Rauhasta tuli enkelikissa.

Tämä on kamalan vaikeaa eikä oikein tahdo löytyä edes sanoja tätä surua kuvaamaan. Kuitenkin asia pitää hoitaa vaikka se kamalan vaikeaa onkin.

Murheellisena joudun ilmoittamaan suruviestin Rauhasta. Rauha jouduttiin lopettamaan äkillisen, vakavan ja kuolemaan johtavan sairauden vuoksi 23.12.2011 Joulu aatonaattona. Rauhasta tuli aivan liian pian kissaenkeli! Olisimme kaikki niin mielellään pitäneet Rauhan vielä ilonamme pitkään. Viimeiset aikansa Rauha voi erittäin hyvin, madot oltiin saatu pois ja rokotukset tehostuksineen kuntoon. Suremaan ja kaipaamaan jäivät kissakaverit Aarre ja Onni sekä kissojen Mamma.

***

20.1.2011 Alma muutti omaan kotiin Espooseen.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

15.5.2011 Hei teille! Kuulumisia laittelen. Hyvin on meillä mennyt Rauhan kotiuttaminen. Pojat (siis kissat) ovat ottaneet Rauhan oikein hyvin vastaan. Nykyisin täällä oikein laukka leikitään illat ja välillä päivät pitkät! Silti myös on rauhaisaa yhteiseloa ja varsinkin Onni on ottanut Rauhan itselleen syli- hali- ja pesukaveriksi. Rauha on todella tullut oikeaan kotiin, niin hyvin on mennyt! Rauhan vointi on parantunut kohisten! Turkki on vaihtunut kokonaan ja on nykyisin pehmeä, silkkinen ja kiiltävä! Yskäkin joka oli aivan hirveä alkuun on melkein kaikonnut.

Olen madottanut Rauhan kk välein axilurilla 3 kertaan ja aina kolmena päivänä peräkkäin. Ajattelin juuri viime viikon lopulla viikko sitten, että tilaan Rauhalle ajan rokotukseen ja luulin ettei Rauhalla enää olisi matoja. Siitähän olin alunperin ihan varma että sillä niitä oli. Rokotus kun tietämäni mukaan ei ole oikein tehokas jos kissalla on matoja. No Rauha oli sitten sylissäni viikko sitten ja sitä silittelin samalla ihmetellen kun Rauhalla vaan maha pömpöttää huollellisesta madottamisesta huolimatta. No Rauha siinä sitten lähti sylistäni ja ensimmäistä kertaa täällä ollessaan oksensi. Oksennuksessa oli 3 pitkää valkoista elävää matoa! YÖK! No soitin käyttämääni eläinlääkäriasemalle ja sain sitten kaikille alkuun strongholdit vaikka olin pojatkin varmuuden vuoksi kk aikaisemmin madottanut, kun madot tuppaavat tarttumaan. Meillä on nyt Rauhalle meneillään tehostettu viikon välein annettava matokuuri. No sellaista meille kuuluu, että hirveän vahva matokanta Rauhalla sitten olikin, mutta onnekseni voin vakuuttaa että jos jossain niin täällä madot saadaan häädettyä!

Muuten on kaikki mennyt hyvin ja hienosti. Rauha yrittää kyllä pyytää ulos, jos näkee siellä lintuja. Olen sille sanonut että tässä huushollissa syödään purkkiruokaa (mitä Rauha ei kyllä syö edelleenkään) ja raksuja, otetaan matolääkettä ja katsellaan parvekkeelta vaan lintuja.

Kuvia laitan sitten myöhemmin tulemaan sekä Rauhasta että Aarteesta eli mun Rekkukissoista. Hyvää kesän alkua teille ja muutenkin kaikkea hyvää!

Terveisin Sari, Rauha, Aarre ja Onni :)

***

Leikattu naaras, kotihoidossa Espoossa

10.1.2011 Alma on itse rauhallisuus, mukava kissakaveri, joka nauttii sylissä köllöttelystä ja silittelyistä. Alma on tullut oikein hyvin toimeen niin muiden kissojen (5 kpl), lasten sekä ison koiran kanssa. Alma ei koskaan haasta riitaa, vaan mieluummin lähtee pois tilanteista joissa kokee olonsa uhatuksi. Alma syö monipuolisesti ja hyvin ja on sisäsiisti. Suloinen kissa jonka näen soveltuvan monenlaiseen perheeseen, rauhallinen koti on kuitenkin plussaa!

17.12.2010 Alma on nyt käynyt steriloitavana, joten se olisi valmis muuttamaan omaan kotiin. Alman hoitopaikassa on lapsia ja niiden kanssa Alma tulee hyvin juttuun (hoitopaikassa on myös muita kissoja ja koira, mutta niiden kanssa se ei vielä ole ehtinyt tehdä tuttavuutta). Alma on oikein herttainen ja mukava kissa.

30.11.2010 Alma odottaa omaan kotiin pääsyä kotihoitopaikassa Espoossa.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.