Alissa

Lisätty sivulle: 2006-12-20

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Alissa
9/2012 Alissasta tuli koiraenkeli syyskuussa

Alissa nukkui ikiuneen jatkaen matkaansa sateenkaarisillan tuolle puolen koiraenkeliksi 13.9.2012. Alissa sairastui äkillisesti vakavaan aggressiiviseen syöpään, kasvaimia löytyi mm. pernasta, maksasta sekä vatsalaukusta. Alissa oli ikäisekseen hyvinvoiva ja pirteä aina viimeisiin päiviinsä saakka.

****

5/2004 Alissa sai Vantaalta kodin

***

Kuulumisia kodista:

2.4.2007 Alissa sai uuden kodin vuoden vaihteessa -04/-05 luotani Vantaalta. Kaikki on mennyt alusta alkaen Alissan kanssa todella hyvin ja olemme viihtyneet yhdessä erinomaisesti.

Alissa on edelleen nuori, aktiivinen, hyvätapainen, kiltti ja avoin sosiaalinen koira, joka tulee hyvin toimeen toisten koirien kanssa. Myös kissojen kanssa Alissa on ystävällinen, lähikontaktia otetaan päivittäin naapurin kissan kanssa. Hevosista Alissa myös pitää, erityisesti on tottunut touhuamaan oman hevosen Essin kanssa, jota käydään talleilla tervehtimässä monta kertaa viikossa.

Ihmisistä Alissa myös pitää kovasti, ja kiintyy todella nopeasti kaikkiin ympärillään oleviin. Talleilla käynnin lisäksi Alissa käy uimassa, metsälenkeillä koirakavereiden kanssa tai ilman, harrastaa arkitottista ja etsii piiloja. Alissa on harvinaisen iloinen ja leikkisä, jaksaa aina piehtaroida niin nurmella kuin lumellakin, ja aina valmiina leikkimään ja touhuamaan niin toisten koirien kuin ihmistenkin kanssa. Terv. Jaana

***

Narttukoira

Alissa etsii nyt uutta kotia perheessä todetun allergian vuoksi. Tyttö on nuori, aktiivinen koira. Alissa on hyvätapainen, tulee toimeen toisten koirien kanssa. Kissoista ei ole kokemusta. On elänyt kerrostalossa, eikä tämän suhteen ole ollut ongelmia. Alissa on luonteeltaan kiltti ja avoin koira. Ei missään tapauksessa ongelmakoira.