Aliisa

Lisätty sivulle: 2013-08-04

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Aliisa
7.8.2013 Aliisasta tuli enkelikissa.

Aliisa katsottiin parhaaksi lopettaa, sillä Aliisalla oli vaikeat hengitystieoireet ja muutoinkin kovin flunssainen. Lääkekuuri toisen perään ei kuntoa muuttanut paremmaksi, joten eläinlääkärin suosituksesta Aliisasta tuli pieni kissaenkeli.

***

Naaraspentu leikataan, noin 15 vkoa, kotihoidossa Helsingissä.

6.8.2013 Aliisa on sievä neiti joka kaipaa omaa tilaa. Välillä sisarusten leikkisyys meinaa ottaa pattiin, mutta usein Aliisa liitty painiin mukaan. Aliisa on pentueen ujoin ja viihtyykin mielummin hieman sivummalla. Hoidossa olessaan Aliisa on koko ajan avautunut enemmän ja rentoutunut. Aliisan kun houkuttelee ulos piilostaan niin pieni kissa lähtee retkeilemään ympäri asuntoa ja varsinkin leikkiin houkuttelemalla Aliisaan saa vauhtia hyvinkin.

Aliisa kaipaisi kotia jossa olisi ymmärtäväiset aikuiset omistajat, jotka jaksaisivat sulattaa Aliisan sydämen ja voittaa luottamuksen. Aliisa voisi olla ainoa kissa tai rauhallisen kissan kaveri.

Suuresta kissapopullatiosta olevat Mustanaama, Tipri, Kukkis, Rähmis, Kaapo, Marisa, Lumi ja Aliisa ovat sisaruksia (eivät ihan samasta pentueesta mutta samasta perheestä) ja lähtöisin Sulkavalta.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan puhelimitse. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentujen luovutusikä on vähintään 12 viikkoa.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.