Akka ylijumala, Bellan pentu (nyk. Linda)

Lisätty sivulle: 2007-10-10

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Akka ylijumala, Bellan pentu (nyk. Linda)
28.1.2020 Lindasta tuli koiraenkeli.

***

1.11.2007 Akka ylijumala sai kodin Lappeenrannasta.

***

Kuulumisia kodista:

25.8.2014 Kuvakuulumisia Lindalta.

10.5.2012 lisätty kuvia kodista

4.12.2010 Hei kaikille, päivitystä viimeisestä. Kesällä uitiin ja mökkejä kierrettiin ympäri Suomea! Uiminen oli kesän ykkösjuttu ja veteen pulahdettiin, kun se oli vain mahdollista. Koirapuistossa ollaan tutustuttu uusiin ystäviin ja virtaa riittää myös kotona. :) Tässä teille muutama kuva.
T: Linda

15.3.2010 Lisätty Lindalle kuvia kodista. :)

8.1.2008 Nyt viimein sain aikaiseksi kirjoitella meidän pikkuisen kuulumisia. Tänään tasan 4 kuukautinen pikku termiitti (tai oikeammin terroristi, tuhoaja, silppuri ja “sisustussuunnittelija”) on kotiutunut meille hyvin ja ystävystynyt pari vuotta vanhemman “siskonsa” Nellan kanssa yli kaikkien odotusten. Kohta, kun joulun ja alennusmyyntien jälkeen Lappeenrannassa taas alkaa koirakoulu, olisi aika aloittaa sekin. Vähän puupäisenä tapauksena voi Lindan kanssa siitä tulla kyllä tuskallinen
taival. Mutta kyllä se palkitsee.

Linda on isottelija. Kun se tapaa ulkona koiran on tervehdyksen oltava kuuluva (kyllä välillä hävettää…), mutta kun päästään lähemmäksi, on omistajien jalkojen juuressa kuitenkin paras paikka jatkaa uhoamista. Toisaalta Linda on uskomattoman ihmisrakas ja vieraatkin saavat paljon pusuja ja hännän heilutuksia (mitä enemmän herkkuja ja rapsutuksia, sitä varmempi kaveri Lindasta tulee). Välillä oikein innostuttuaan heiluu koko koira hännän tahtiin=)

Uskomattoman ruokahalun ja taukoamattoman touhotuksen lisäksi Linda on kyllä oikea sylivaava ja “mamin” ja “iskän” tyttö. Varsinkin uutena vuotena kenen tahansa syli kelpasi hyvin ja siinä istuttiin kuin tatti! Vähän taisi pelottaa… Ensimmäinen lääkekuurikin jouduttiin (valitettavasti) ottamaan jo ihan ensimmäisen kuukauden aikana kun pikkuiselle ilmaantui virtsatietulehdus. No onneksi antibiootit menivät herkkunapeista ilman sen kummempia kommervenkkejä;).

***

10.10.2007 Sivuillamme kotia etsinyt Bella (http://www.rekkurescue.com/elain.php?id=1440) synnytti kodissa 10 pentua. Pennut syntyivät 8.9.07. Pennut ovat saaneet alkunsa tarhalla, joten isästä ei ole tietoa.

Pennuista kasvaa joko keskikokoisia tai isoja, ja siitä syystä etsimme niille koirakokemusta omaavia koteja.

Kaikki pennut on sosiaalisia ja elävät hoitokodissa perheen keskellä ja ovat tutustuneet kissaan ja lapseen. :) Pennut luovutetaan viikolla 44.

Tulevan omistajan tulee sitoutua kouluttamaan pentu yhteiskuntakelpoiseksi, ja mahdollisesti osallistua esimerkiksi paikallisen koirakoulun pentukoulutukseen ongelmien välttämiseksi. Tulevaisuudessa olisi myös suotavaa steriloida/ kastroida koira, uusien vahinkopentujen välttämiseksi.

Akka ylijumala on pentueen pienin, siis oikeasti todella pieni.
Alussa luulin ettei se jaksa sinnitellä kun viimisenä syntyi, mutta taisteli
kovasti henkensä edestä ja osottautui lopulta kaikkein kovapäisimmäksi! Tämä tyttö ilmottaa heti jos kuulee jotain ja on meidän 6-vuotiaan tytön lemppari (varmaan kokonsa takia?)

Pennut luovutetaan madotettuina, eläinlääkärin tarkastamina sekä tunnistusmerkittyinä.