Adelene (nyk. Stella), Kitin pentu

Lisätty sivulle: 2007-01-02

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Adelene (nyk. Stella), Kitin pentu
19.2.2008 Stellasta tuli koiraenkeli.

Hei Mira ja rekkurescuelaiset!

Kuten viimeviikolla puhelimessa sanoin, lopetettiin Stella perjantaina. Alkuperäiseltä nimeltään hän oli Adeleine, Kitin pentueesta. Syntyi 12.10.2002.

Stellalla oli jalkavaivoja jo pitkään ja n. kuukausi sitten veimme sen eläinlääkäriin joka löysi vaikean nivelrikon. Vaihtoehtoina olivat lonkkaproteesit tai lopetus. Koimme inhimillisempänä vaihtoehtona lopetuksen.

Stella oli oikea ilopilleri. Välillä vähän omapäinen ja hankalakin, mutta rakastettava karvakasa. Stella rakasti pitkiä lenkkejä, palloleikkejä ja maksalaatikkoa. Olisimme mielellämme pitäneet sinut vielä luonamme, mutta se ei nyt ollut mahdollista pahan nivelrikkosi takia. Kivut yltyivät loppua kohti niin koviksi, että et voinur elää enää arvoistasi elämää. Tulet aina olemaan muistoissamme. Maija

***

1/2003 Adelene sai kodin Joensuusta.

***

Kuulumisia kodista:

Stella tuli meille puolitoista vuotiaan Neryksen kaveriksi. Nerys on myöskin tullut Tallinasta. Olimme jo jonkin aikaa ajatelleet toista koiraa ja oli selvää että se olisi pentu ja mielellään rescue. Kun kuulin Stellasta, päätin että siinä on meidän koira!

Stella tuli tänne meille Joensuuhun junalla, matka sujui oikein hyvin. Minä olin varautunut sanomalehdin ja talouspaperein pissien varalta, mutta neiti ilmoitti etteivät isot tytöt pissi junassa! Ja sitten tapaamaan Nerystä… Se oli aivan onnessaan uudesta pennusta, Stella tietenkin vähän varovainen. Mutta hyvin sujui kun alkuriekunnat oli riekuttu.

Stellan jo vähän kasvettua olen alkanut ajatella, että isänä on varmaan riiseni. Meillä kasvaa nimittäin partaa ja muutenkin tuo mustan pennun ulkonäkö alkaa päivä päivältä muistuttaa enemmän riiseniä.

Meidän elämämme sujuu hyvin opetellaan sisäsiisteyttä, ja melkeinpä se jo osataankin. Stellalla on paljon kavereita, sillä asumme seudulla, jossa on paljon koiria. Puhumattakaan siitä, että on Nerys jota voi riepottaa aivan määrättömästi. Muutenkin meillä on oikein mukavaa, sillä Stellan tarmokkuus on oikein tarttuvaa sorttia. Siitä saa isäntä ja emäntäkin aivan uutta puhtia elämään!

En tiedä mitä tekisin ilman Nerystä, joka toimii lapsenvahtina! Ehkä tästä johtuen ei meillä ole tuhottu juurikaan mitään… Vielä… ;) Hauskaa päivää kaikille koirille ihmisineen toivottavat: Stella, Nerys ja Maija

***

Adelene, Amanda ja Aatu on Kitin yllätyspentuja, langanlaiha emo synnytti pennut Suomeessa kotihoidossa.