Aarre (nyk. Samu)

Lisätty sivulle: 2008-03-16

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Aarre (nyk. Samu)
10/2009 Aarre eli nyk. Samu lähti enkeliksi

***

5/2008 Aarre sai kodin Karjaalta

***

Uroskoira, noin 7v.

31.4.2008 Aarre etsii jälleen kotia, koska perheessä oleva pieni tyttökoira pelkää Aarretta kovasti. Aarteessa itsessään ei ole mitään vikaa vaan tämä pirteä vaari on ollut tyttökoiraa kohtaan herrasmies, yrityksistä huolimatta tyttö ei kuitenkaan uskalla olla Aarteen kanssa tekemisissä, ja on jatkuvassa stressissä pelosta johtuen.

Aarre on todella kiltti koira, joka ei juurikaan hauku eikä vedä hihnassa. Aarre sopii siis myös kerrostaloon. Nykyisen omistajan mukaan Aarre näyttää vanhemmalta, mitä mieleltään on, ja jaksaa lenkkeillä kovasti. On kuitenkin rauhallinen. Aarre on todella kiva kaveri, joka valitettavasti joutuu nyt itsestä riippumattomista syistä etsimään uutta kotia.

***

4/2008 Aarre sai kodin Kaarinasta

***

Aarre on n. 7- vuotias uros Tallinnan Loomade Hoiupaikissa. Aarre on tullut tarhalle 28.2.2008

28.3. Tarhan eläinlääkäri on arvioinut Aarteen kasvaimet ja on sitä mieltä, ettei tarvetta leikkaukseen ole vaan kasvaimet ovat hyvälaatuisia. Aarteen kulukorvaus on 100 euroa ja Aarre tulee hakea Tallinnasta yhdistyksen avustuksella. Aarre on valmis matkustamaan uuteen kotiin alkaen 21.3.2008

16.3.2008 Aarre lymyilee kopissaan piilossa tarhalla, mutta makkaran tuoksu saa pojan kopistaan ulos ja tutustumaan minuun. Kopista paljastuu keskikokoinen, n.55 cm vanhahko ystävällinen pappa.

Lähdemme papan kanssa lenkille katselemaan maailmaa ja tutustumaan muihin koiriin. Lenkkeily onkin oikein mukavaa Aarteen mielestä ja muutkin koirat kerrassaan ihania. Aarre heiluttaa häntää uroksillekin eikä vastaa rähinöihin. Muutaman kerran Aarre innostuu hyppimäänkin ilosta, mutta hihnassa pappa ei vedä vaan kävelee rauhallisesti.

Aarteen olemuksessa on kuitenkin jotakin hyvin surullista. Leuassa on kasvaimelta näyttävä patti :( Toisessa takajalassa taas on suurehko patti, joka tuntuu olevan täynnä nestettä. Aarre on siis lääkärin toimenpiteiden tarpeessa, joihin tuskin tarhalla voidaan ryhtyä. Mikäli kuitenkin joku ihminen haluaa vielä antaa Aarteelle sen ansaitsemat eläkepäivät ja hoitaa pojan kuntoon, saa tämä ihminen hyvän mielen lisäksi varmasti uskollisen ja ihanan ystävän.