Aamutähti (Nyk. Scarlett)

Lisätty sivulle: 2010-12-31

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Aamutähti (Nyk. Scarlett)
12/2013 Aamutähdestä tuli kissaenkeli.

***

13.2.2011 Aamutähti sai siskonsa Aamutuulen kanssa yhteisen kodin Turusta.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

16.3.2012 Aamutähdestä on kasvanut reipas kissaneito. Uusia kuvia lisätty.

***

Naaraspentu, noin 4kk

31.12.2010 Aamutähti -raidallinen kissatytto penttu Virossa. Kaunis ja suloinen maitosuklaaraidallinen 4kk pikkutyttönen, pieni nallekarhu. Ujo, mutta kiltti ja hyvin leikkisä, ns. mammanpoika. Olisi ihana jos löytyisi yhteinen kiva koti joko Aamusavun tai Aamutuulen kanssa, tai miksei lapsellisen nuoren mammakisun Auringon kanssa, missä saisi varttua yhdessä ja jatkaa leikkejä. Ei ainakaan toistaiseksi perheeseen, jossa on pieniä lapsia eikä kotiin missä odotetaan heti valmis sylivauvaa. Etsinnässä on loppuelämän koti, missä olisi kissakokemusta, kärsivällisyyttä ja aikaa kasvattaa itselleen mukava perheenjäsen.

Kissanpennut ovat huolella madotettuja (5x), saanut kaikki rokotteet ja
sirutettuja

Keräyskohteet sivuilta:
Saimme oheisen avunpyynnön ja pyrimme auttamaan resurssiemme mukaan kissojen hoitokuluissa. Kissat ovat olleet erään miehen pihassa, kyyhötelleet auton alla ja mies oli uhannut tappaa katraan lapiolla, mistä poppoon nimi sai alkunsa.

“Sain eilen myös emon kiinni, ressukka oli todella nälkiintynyt ja tärisi vaikka eilen ei ollut vielä kovin kurja sää. Onneksi nyt on kaikki suojassa, eikä kukaan saa tappaa niitä.

Ihmiset kertoivat eilen kuin kävin hakemassa äitikisua,että tämä autonomistaja-mies onkin väkivaltainen,niin ihmisille kuin eläimille, ettei se olisi ollut hänelle ensimmainen tapaus. Eli nyt on 2
pikkumustaa,yksi ns.venäjänsininen ja yksi beigearuskearaidallinen ja tiikeriemo, itse vasta alle 1v. vauva ,kaikki eläinklinikalla.

Tämä hoitopaikka mihin ne pääsisi ei voi ottaa niitä vastaan ilman rokotuksia,koska siellä on Teholta tullut kissoja, tauteja.Tämä pentuporukka on täysin terve, olisi kauhea riskeerata niiden terveyden kanssa. Eli tämä vie aikaa, mutta el.lääkäri laskutta, joka ikinä päivästä.Toinen hoitokoti ilmestyi myös mutta sinne täyttyy ostaa hiekat+ruuat, lisäksi täytyy mummolle(75v, mutta onneksi pirteä rouva) maksaa sähköt,kun tämä huone mitä hän tarjosi pennuille on kylmä,eikä ole keskus eikä muuta lämmittystä.Sähköpatterilla saisi sen normaaliksi.”

KULUKORVAUS kissasta on 100€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV-testit. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.