Aalto-Aaro

Lisätty sivulle: 2011-03-06

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Aalto-Aaro
23.5.2016 Aarosta tuli kissaenkeli sylkirauhasen levyepiteelikarsinooman vuoksi.

Hyvää matkaa rakas, mammalla on valtava ikävä. <3

***

25.4.2012 Aalto-Aaro ja Aalto-Aatu tassuttelivat kotihoitajan sydämeen ja Hämeenlinnan hoitopaikasta tuli se ikioma koti.

Kuulumisia ja kuvia kodista:

5.6.2014 Kesäterveisiä Aarolta! Aaro on ihana mammankulta, joka ajan myötä on alkanut tykkäämään myös vieraista ihmisistä. Välillä Aaro jopa innostuu hyppäämään vieraiden syliin, heittäytyy selälleen ja pyytää kauniisti maharapsutuksia. Aaro tykkää muutenkin olla koko ajan lähellä ja on erittäin hellyydenkipeä ja kaikin puolin loistokissa.

***

Leikattu uros, noin 1v. (syksyllä 2011), kotihoidossa Hämeenlinnassa

Aalto-Aaro ja Aalto-Aatu kaipaavat yhteistä kotia, jossa niiden kanssa jaksetaan leikkiä ja ne saavat paljon rapsutuksia ja silityksiä!

Kuvia ja kuulumisia kotihoidosta:

7.11.2011 Aaro on hellyydenkipeä ja leikkisä kollikissa! Varsinkin ruoka-aikaan jaloissa pyörii sellainen väkkyrä, että saa varoa kompastumista! Aaro tykkää kovasti kaveristaan Aatusta ja painileikit Aatun kanssa ovat ihanaa ajanvietettä! Aaro aristaa vieraita ihmisiä, mutta kotiutuu kuitenkin nopeasti. Jo ensimmäisenä päivänä se halusi tulla huiskuleikkeihin mukaan ja hiljalleen se tuli viereen makoilemaan ja kerjäämään silityksiä ja rapsutuksia. Ja tämä kaikki siis tapahtui noin viikossa.

Aaro ottaa alussa paljon tukea kaveristaan Aatusta ja sen esimerkin avulla se uskaltaa pian tulla niin leikkeihin, kuin rapsutuksiinkin mukaan! Kotiin tullessa Aaro tulee pian Aatun perässä vastaan ja tulee kerjäämään rapsutuksia! Aaro tykkää leikkiä pienillä hiirileluilla ja juoksee niiden perässä ympäri kämppää! Tosin tähän leikkiin käy myös mm. heinänkorret tai kanien papanat. ;)

21.10.2011 Aalto-Aaro ja Aalto-Aatu siirtyivät kotihoitoon Hämeenlinnaan.

15.3.2011 Aalto-Aaro saapui kotihoitoon Salon seudulle.

6.3.2011 Aalto-Aaro on 6 kk terve ja kiltti kastroitu ja rokotettu poikapentu joka tarvitsee itselleen oman ihmisen jolle voi hellästi kehrätä pieni sydän onnesta sykkien. Vieraille on arka, joten uuden kodin on oltava kärsivällinen. On sydänystävä AALTO-AATUN kanssa ,yhdessä painitaan ja leikitään ja tutkitaan maailmaa. Pelastettu 30 asteen pakkaselta talteen,joten osaa nauttia lämpimästä kodista. Raidalliset sataman pojat AALTO-AATU ja AALTO-AARO lähtisivät mielellään samaan kotiin.

Matolääkkeitä saanut asianmukaisesti montaa kertaa, ollut eläinlääkärin
hoidossa, saaanut myös AXILUR -kuurin ja kaikki testit negatiivisia.
Kuvia tulossa.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV-testit. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.