Marius

Lisätty sivulle: 2012-07-10

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Marius

29.12.2020 Mariuksesta tuli kissaenkeli sairauden vuoksi.

****

18.8.2012 MARIUS MUUTTI OMAAN KOTIIN RÖYKKÄÄN VELJIENSÄ HAAKONIN JA VINKSININ LUOKSE

UROSPENTU, noin 14 vkoa (elokuussa 2012), kotihoidossa Helsingissä

14.8.2012 Mariuksen veljet ovat jo löytäneet omat kodit, joten nyt olisi myös Mariuksen aika päästä omien ihmisten luokse. Marius on varsin villi touhottaja, joka kaivautuu yöksi hoitomamman kainaloon nukkumaan.

31.7.2012 Marius on ihana pikkukolli, joka on nykyään oikein reipas tassuttelija. Marius rakastaa hoitopaikan aikuisia tyttökissoja, joiden seuraan hakeutuu nukkumaan ja kiehnäämään. Marius myös väistää nätisti, kun hoitopaikan kissat saavat pikkuisen palvonnasta tarpeekseen. Marius on kaikin puolin ihanan ihana touhottaja, jolta puuttuu enää vain se ikioma koti. Kodissa voisi olla kiltti aikuinen kissakaveri palvontakohteena.

23.7.2012 Pojat Marius, Magnus ja Haakon olisivat ihan valmiita lähtemään omaan kotiin. Kaikki pojat antavat tehdä hoitotoimenpiteet hienosti ja vieraiden kanssa tulllaan leikkimään ja saa myös silittää joten ei ole alkuun ujostelleetkaan yhtään arkajalkoja enää :D Marius on hoitomammalle jo tosi reipas, kehrää jaloissa ja puskee.

10.7.2012 Marius saapui kesäkuussa kotihoitoon yhdessä veljiensä Magnuksen ja Haakonin sekä ottosiskojensa Ingridin ja Alexandran kanssa.

Marius on suloinen koheltaja, joka tarkkailee ihmistä vielä hieman etäämmältä, mutta leikkimään kyllä tulee leluilla, jos kutsu käy. Marius on tavannut myös eri-ikäisiä lapsia, eikä tämä pikkukolli heistä suuresti järkyttynyt. Sylissä tämä hassu kollinalku malttaa olla siliteltävänä ja onpa jopa kehäryskin muutaman kerran käynnistynyt. Hienoa olisi, jos Marius saisi yhteisen kodin reippaan veljensä Haakonin kanssa tai kotona odottaisi mukavan reipas kissakaveri tätä söpösetelijää.

Näistä ihanista ipanoista löytyy lisää kuvia ja keskustelua TÄÄLTÄ.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 120€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.