Juhana Vilen (nyk. Juhis)

Lisätty sivulle: 2013-08-08

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Juhana Vilen (nyk. Juhis)
30.11.2021  Rekuille saapui suruviesti, kun ihanasta Juhiksesta tuli kissaenkeli.
“Juhis (Juhana Vilen) jouduttiin tänään lopettamaan, oli syöpä levinnyt ja keuhkot täynnä vettä. Elokuussa alunperin leikattiin kasvain pois vatsasta. Parempaa kissaa ei olisi ikinä voinut toivoa, lapsenkin kanssa oli paita ja peppu lapsen syntymästä asti. Ihana kehruukone, kuten aikoinaan oli ilmoituksessaan.”
***
15.11.2013 Juhana Vilen muutti omaan kotiin Espooseen toisen kissan kaveriksi.Leikattu uros, noin 1-2v (kesällä 2013), kotihoidossa Helsingissä.

Kuulumisia kotihoidosta:

10.10.2013 Jullella on kiire löytää koti jossa on oikeanlainen kissakaveri. Hoitopaikan tyttökissat joutuvat liiaksi Jullen raisujen leikkien kohteeksi. Hurmaavasta Jullesta voit lukea lisää täältä.

10.10.2013 Julle oli reilun viikon sijaishoitopaikassa oman hoitajan ollessa matkalla. Heti uuteen hoitopaikkaan tullessa Julle oli kuin kotonaan. Ruoka maistui, hiekkalaatikko löytyi ja seura kelpasi. Jullen rokotuksen on kunnossa niin Jullen ei tarvinut olla kauaa eristyksessä, vaan pääsi pian kodin kissan kanssa tutustumaan. Se sujuikin oikein mallikkaasti ja kissoista tuli kaverukset hetkessä. Julle on aktiivinen kissa ja rallit ja painit oli menossa tosi usein, välillä kuitenkin pidettiin yhteisiä pesuhetkiä. Leikkisestä luonteestaan huolimatta Julle on oikea sydänkäpynen joka rakastaa ihmisten seuraa, kaipaa hellyyttää ja huomiota. Leikin jälkeen mieluusti käpertyi hoitajan viereen tai syliin hellittäväksi isosti kehrätenn ja öisinkään ei malttanut vierestä lähteä.

Ehdittyään aloitella elämänsä luonnossa Julle on ehtinyt tottua kollin elämään ja tämän sekä Jullen aktiivisuuden takia, Julle tarvitsee kodin josta löytyisi suurin piirtein saman ikäinen kollikaveri jonka kanssa saisi leikkiä sydämen kyllyydestä.

(uusia kuvia lisätty)

15.9.2013 Jullen kotihoitaja on lähdössä reissuun ja olisi huippua, jos hurmaava nuori herra löytäisi oman kodin ennen sitä.

2.9.2013 Julle se vielä odottelee sitä omaa kotiaan. Jos vielä pitkään, niin hoitotädille tulee olemaan hyvin vaikeaa jo luopua siitä! Poika on nyt päässyt eristyksestä ja saanut kaverikseen omat tyttökissani. Kissat tulevat ihan hyvin toimeen ja Julle on kovin kiinnostunut leikkimään tyttöjen kanssa. Tytöt eivät vaan aina ymmärrä Jullen riehakkaita leikkiinkutsuja ja poika saakin suhahteluja osakseen. Tämä ei kuitenkaan Jullea lannista, vaan se jatkaa yrityksiä hetken päästä! Osaa poika myös rauhoittua ja viihtyy myös omissa oloissaan tai pelaa tennispallolla, jonka käsittelyssä se on tosi taitava. Julle on melko ahne ja saanut hoitopaikassa mukavasti pyöreyttä, mutta uudessa kodissa pitää varmaan jo vähän tarkkailla syömistä, ettei painoa tule liikaa. Sylissä Julle viihtyy kehräillen ja aamuisin saattaa mönkiä kainaloon herättelemään. Julle kaipaisi varmaan kaveria uuteen kotiinsa, koska on aika aktiivinen ja pentumaisen leikkisä.Kaveri voisi olla esimerkiksi pentu, joka jaksaisi riekkua samalla mitalla.

15.8.2013 Julle on asustellut luonani nyt viikon. Pientä flunssaa ja silmien tulehdusta on podettu, mutta niihin saatiin antibiootit ja eläinlääkärissä oltiin oikein reippaita ja hurmaavia! Juhana on leikkisä poika ja se tykkää leikkiä pallolla ja huiskalla. Joskus Julle saattaa näykkäistä hellästi käsiä tai varpaita, mutta sitä on yritetty opettaa pois. Omat kaksi kissaani Julle on nähnyt ja kuullut oven raosta ja kiinnostus on ollut molemmipuolista. Uskoisin Jullen tulevan toimeen myös kissakaverin kanssa. Ääntä ei tästä pojasta paljoa lähde, ainoastaan jos hoitohuoneeseen menee niin saan pienen naukaisun tai kurahduksen tervehdykseksi ja tietysti kovaäänistä kehräystä

8.8.2013 Juhana Vilen (tai minulta sai tuttavallisemman puhuttelunimen Julle) on komean nimen omistava pieni hentoinen nuori kolli. Juhana tuli vasta eilen hoitoon, mutta osoitti heti, että rakastaa olla sylissä ja kiipeää sinne heti kun istut alas. Se kehrää taukoamatta ja sillä on hirmuinen ruokahalu. Se on myös hyvin rohkea, eikä oven takana haukkunut hoitokoirani aiheuttanut kissassa muuta kuin kiinnostusta. Juhana olisi myös heti ollut valmis lähtemään seikkailulle hoitohuoneen ulkopuolelle.

Juhana on väritykseltään mustavalkoinen, sillä on pienet vihreät silmät ja hassunvärinen häntä, joka on muusta värityksestä poiketen ruosteenruskean raidallinen. Lisää juttua seuraa, kunhan tutustutaan Juhanan kanssa paremmin. Juhana vaikuttaa hyvin ihmisrakkaalta ja rohkealta pikkukissalta.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan puhelimitse. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentujen luovutusikä on vähintään 12 viikkoa.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.