Vuoden vapaaehtoinen

27.11.2019

Rekku Rescuen syyskokouksessa palkittiin myös Vuoden Rekku-vapaaehtoinen 2019.

Vuoden vapaaehtoisen titteli meni tänä vuonna Tiia Koskiselle, joka on kehittänyt yhdistyksen toimintaa monin tavoin, toimii tällä hetkellä muun muassa hallituksen sihteerinä ja kissavaraajien vastuuhenkilönä sekä viestintätiimissä.

Rekku Rescue palkitsee vuosittain ansioituneen vapaaehtoisen Vuoden Rekku-vapaaehtoinen -nimityksellä. Nimitettävä voi olla yksittäinen henkilö tai ryhmä, joka on kuluvan vuoden aikana erityisen ansioitunut yhdistyksen käytännön toiminnassa, sen kehittämisessä ja/tai yhdistyksen toimintaedellytysten parantamisessa.

Huomionosoituksen tarkoituksena on yhden ansioituneen vapaaehtoisen palkitsemisen lisäksi tuoda esiin ja tehdä tunnetuksi kaikkien yhdistyksen toiminnassa mukana olevien pyyteetöntä vapaaehtoistyötä ja sen merkitystä. Tavoitteena on kannustaa ja luoda yhteishenkeä. Yhden vapaaehtoisen palkinto on samalla kunnianosoitus kaikille yhdistyksen vapaaehtoistyötä tekeville.

Puheenjohtaja Katja Noro on juuri jakanut palkinnon Tiia Koskiselle.

Tiiaa Vuoden vapaaehtoiseksi ehdottaneiden kommentteja:

  • Tiia toi kertaheitolla Rekkujen hallinnon 2020-luvulle luomalla/ottamalla käyttöön yhdistykselle G Suiten palvelut. Tiian laaja IT-osaaminen hyödyttää muutenkin säännöllisesti hallitusta ja muita toimihenkilöitä. Tiia on aktiivinen, innostunut ja idearikas eikä myöskään arkaile lähteä toteuttamaan uusia projekteja. Hän tekee aina minkä lupaa, ja on kaiken lisäksi mahtava tyyppi!
  • Tiia on kehittänyt Rekkujen sisäistä ja ulkoista toimintaa innovatiivisesti ja väsymättömällä otteella ja siinä sivussa toiminut varaajien vastaavana, sijaiskotina, siruttajana ja sihteerinä. Työmyyrä.
  • Tiia on tuonut oman osaamisensa upeasti yhdistyksen käyttöön ja hänen avullaan on saatu monta pitkään jumissa ollutta asiaa eteenpäin. Lisäksi hän hän osaa katsoa ja kehittää yhdistystä kokonaisena eikä vain oman osa-alueensa näkökannalta. Aina auttamassa ja tukemassa meitä oppimaan itse hallitsemaan mm. tuon uuden G suiten. Tekee mitä lupaa ja on sydämeltään täyttä kultaa.
  • Blood, sweat, tears and excel sheets.