Vuoden Rekku-vapaaehtoinen Tarja Sipilä

11.12.2018

Rekku Rescuen hallitus on nimittänyt Tarja Sipilän Vuoden Rekku-vapaaehtoiseksi 2018.

Tarja on toiminut kissojen kotihoitajana pitkään ja antaumuksella. Kissahoidokeilleen hän on todellinen sijaisäiti. Tarja on osallistunut myös aktiivisesti erilaisiin tapahtumiin hoitaen sekä kuljetuksia että palvellen aurinkoisesti asiakkaita myyntitiskin takana. Ehkä merkittävin Tarjan panos on kuitenkin ollut yhdistyksen varainhankinnassa. Rekkutorin ylläpitänänä ja facebook-huutokauppojen eli huutisten järjestäjänä Tarja on työpanoksellaan auttanut keräämään sievoisen summan kodittomien eläinten hyväksi.

Rekku Rescue palkitsee vuosittain ansioituneen vapaaehtoisen Vuoden Rekku-vapaaehtoinen -nimityksellä. Nimitettävä voi olla yksittäinen henkilö tai ryhmä, joka on kuluvan vuoden aikana erityisen ansioitunut yhdistyksen käytännön toiminnassa, sen kehittämisessä ja/tai yhdistyksen toimintaedellytysten parantamisessa. Huomionosoitus jaettiin nyt toisen kerran.

Huomionosoituksen tarkoituksena on yhden ansioituneen vapaaehtoisen palkitsemisen lisäksi tuoda esiin ja tehdä tunnetuksi kaikkien yhdistyksen toiminnassa mukana olevien pyyteetöntä vapaaehtoistyötä ja sen merkitystä. Tavoitteena on kannustaa ja luoda yhteishenkeä.