Uudet maatiaiskissojen leikkauskampanjat Askolassa ja Kokemäellä

26.1.2021

Eläinsuojeluyhdistys Rekku Rescue sekä eläinlääkärit Katja Mykkänen Askolassa ja Pauliina Koponen Kokemäellä ovat aloittaneet uudet maatiaiskissojen leikkauskampanjat. Kampanjat on kohdennettu kissastaan hyvin huolehtiville ihmisille, joille leikkaukseen tarvittava raha on vaikea järjestää vähävaraisuuden vuoksi. Kampanjat ovat voimassa toistaiseksi.

Rekku Rescuen tukemien leikkausten hinnat ovat: kastraatio 40 euroa ja sterilaatio 60 euroa. Hintoihin sisältyy mikrosiru, joka rekisteröidään Kissaliittoon. Kissan tulee painaa vähintään 2 kiloa.

HUOM! Avustus ei ole tarkoitettu kissan hankintahetkeen, koska silloin pitää olla mietitty, miten rahat riittävät eläimen eläinlääkärikuluihin ja hyvään hoitoon. Avustusta voi hakea tilanteeseen, jossa taloustilanne on muuttunut elämänmuutoksen, kuten sairauden tai työttömyyden myötä.

Jos haet Askolan kampanjaan, lähetä sähköpostia Fannylle, fanny@rekkurescue.com , ja Kokemäen kampanjaan Katrille, katrit@rekkurescue.com. Perustele viestissä avuntarpeesi tuettuihin kissojen leikkauksiin, sekä kerro kissan nimi, sukupuoli, ikä ja puhelinnumerosi. Mainitse myös, minkä paikkakunnan tapahtumasta on kyse.
Mikäli hyväksymme hakemuksesi, saat sähköpostilla ohjeet ensin omavastuuosuuden maksamisen ja maksun jälkeen ajan varaamiseen. Saat myös ohjeistuksen, mitä huomioida kissan leikkauspäivänä ja miten toimia leikkauksen jälkeen.

Leikkauskulu on todennäköisesti pienin eläinlääkärikulu kissasta sen elämän aikana, joten älä ota kissaa hetken mielijohteesta vaan varaudu sen hankintaan huolella myös taloudellisesti.

Katso täältä muiden paikkakuntien leikkauskampanjat.