Uusi maatiaiskissojen leikkauskampanja Kankaanpäässä

25.4.2019

Rekku Rescue ja eläinlääkäri Kirsi Norkio ovat aloittaneet Kankaanpäässä maatiaiskissojen leikkauskampanjan, joka on kohdennettu kissastaan hyvin huolehtiville ihmisille, joille leikkaukseen tarvittava raha on vaikea järjestää vähävaraisuuden vuoksi. Kampanja on voimassa toistaiseksi.

Rekku Rescuen tukemien leikkausten hinnat kissanomistajille ovat: kastraatio 35 € ja sterilointi 50 €. Hintoihin sisältyy mikrosiru, joka rekisteröidään Kissaliittoon. Kissan tulee painaa vähintään 2 kg.

HUOM! Avustus ei ole tarkoitettu eläimen hankintahetkeen, koska siinä vaiheessa pitää olla mietittynä, miten varat riittävät eläimen eläinlääkärikuluihin ja hyvään hoitoon. Avustusta voi hakea tilanteeseen, jossa elämänmuutoksessa on taloustilanne muuttunut esim. sairauden tai työttömyyden myötä.

Lähetä sähköpostia Tuulialle osoitteeseen tuulia@rekkurescue.com ja perustele tarpeesi tuettuihin kissojen leikkauksiin. Kerro viestissä myös kissan nimi, sukupuoli, ikä ja puhelinnumerosi. Mainitse viestissä myös, minkä paikkakunnan tapahtumasta on kyse. Mikäli hyväksymme hakemuksesi, saat sähköpostilla ohjeet sekä ajanvaraamiseen että maksamiseen. Saat myös ohjeistuksen, mitä huomioida kissan leikkauspäivänä ja miten toimia leikkauksen jälkeen.

Huomioithan, että leikkauskulu on todennäköisesti pienin eläinlääkärikulu kissasta sen elämän aikana, joten älä ota kissaa hetken mielijohteesta, vaan varaudu sen hankintaan huolella myös taloudellisesti.

Täältä löydät muut tällä hetkellä käynnissä olevat tuetut leikkauskampanjamme.