Uudet maatiaiskissojen leikkauskampanjat Imatralla ja Sipoossa

27.2.2021

Eläinsuojeluyhdistys Rekku Rescue on aloittanut kaksi uutta maatiaiskissojen leikkauskampanjaa, VuoksiVet eläinlääkärivastaanoton kanssa Imatralla ja eläinlääkäri Laura Laakson kanssa Sipoon Paippisissa.

Kampanjat on kohdennettu kissastaan hyvin huolehtiville ihmisille, joille leikkaukseen tarvittava raha on vaikea järjestää vähävaraisuuden vuoksi. Kampanjat ovat voimassa toistaiseksi.

Rekku Rescuen tukemien leikkausten hinnat ovat: kastraatio 40 euroa ja sterilaatio 60 euroa. Hintoihin sisältyy mikrosiru, joka rekisteröidään Kissaliittoon. Kissan tulee painaa vähintään 2 kiloa.

Avustus ei ole tarkoitettu kissan hankintahetkeen, koska silloin pitää olla mietitty, miten rahat riittävät eläimen eläinlääkärikuluihin ja hyvään hoitoon. Avustusta voi hakea tilanteeseen, jossa taloustilanne on muuttunut elämänmuutoksen, kuten sairauden tai työttömyyden myötä.

Jos haet Imatran kampanjaan, lähetä sähköpostia Sallalle osoitteeseen salla1@rekkurescue.com, ja Sipoon kampanjaan Katjalle osoitteeseen katja@rekkurescue.com. Perustele viestissä avuntarpeesi tuettuihin kissojen leikkauksiin, sekä kerro kissan nimi, sukupuoli, ikä ja puhelinnumerosi. Mainitse myös, minkä paikkakunnan tapahtumasta on kyse.

Mikäli hyväksymme hakemuksesi, saat sähköpostilla ohjeet ensin omavastuuosuuden maksamisen ja maksun jälkeen ajan varaamiseen. Saat myös ohjeistuksen, mitä huomioida kissan leikkauspäivänä ja miten toimia leikkauksen jälkeen.
Leikkauskulu on todennäköisesti pienin eläinlääkärikulu kissasta sen elämän aikana, joten älä ota kissaa hetken mielijohteesta vaan varaudu sen hankintaan huolella myös taloudellisesti.

Katso täältä muiden paikkakuntien leikkauskampanjat.