Uudet leikkauskampanjat Hämeenlinnassa ja Turussa

13.1.2020

Rekku Rescue sekä eläinlääkäri Johanna Lankinen Hämeenlinnassa ja Vetea eläinkilinikka Turussa ovat aloittaneet uudet maatiaiskissojen leikkauskampanjat. Kampanjat on kohdennettu kissastaan hyvin huolehtiville ihmisille, joille leikkaukseen tarvittava raha on vaikea järjestää vähävaraisuuden vuoksi, ja ne jatkuvat toistaiseksi.

Rekku Rescuen tukemien leikkausten hinnat ovat: kastraatio 40 € ja sterilaatio 60 €. Hintoihin sisältyy mikrosiru, joka rekisteröidään Kissaliittoon. Kissan tulee painaa vähintään 2 kiloa.

Avustus ei ole tarkoitettu kissan hankintahetkeen, koska silloin pitää olla mietitty, miten rahat riittävät eläimen eläinlääkärikuluihin ja hyvään hoitoon. Avustusta voi hakea tilanteeseen, jossa taloustilanne on muuttunut elämänmuutoksen, kuten sairauden tai työttömyyden myötä.

Jos haet Hämeenlinnan kampanjaan, lähetä sähköpostia Amiiralle osoitteeseen amiira@rekkurescue.com ja Turun kampanjaan Mariannalle osoitteeseen ninnu@rekkurescue.com. Perustele tarpeesi tuettuihin kissojen leikkauksiin. Kerro viestissä kissan nimi, sukupuoli, ikä ja puhelinnumerosi. Mainitse myös, minkä paikkakunnan tapahtumasta on kyse.

Mikäli hyväksymme hakemuksesi, saat sähköpostilla ohjeet ensin omavastuuosuuden maksamisen ja maksun jälkeen ajan varaamiseen. Saat myös ohjeistuksen, mitä huomioida kissan leikkauspäivänä ja miten toimia leikkauksen jälkeen.

Leikkauskulu on todennäköisesti pienin eläinlääkärikulu kissasta sen elämän aikana, joten älä ota kissaa hetken mielijohteesta vaan varaudu sen hankintaan huolella myös taloudellisesti.

Katso täältä muiden paikkakuntien leikkauskampanjat.