Työmme tuloksia 2017

5.1.2018

Rekku Rescuen kautta sai vuonna 2017 uuden kodin 164 kissaa ja 37 koiraa. Leikkaustapahtumissa ja tuetuissa leikkauskampanjoissa leikattiin yhteensä 553 maatiaiskissaa.

Kaikki kodin saaneet kissat olivat suomalaisia. Koirista 21 tuli kotimaasta ja 16 Virosta. Lisäksi yhdistys tuki kodittomien kissojen ja koirien paikallista kodinsaantia Virossa yhteistyötarhojensa kautta.

Kaikille avoimia leikkauspäiviä järjestettiin Hämeenlinnassa, Kouvolassa, Lahdessa, Orimattilassa, Pukkilassa ja Riihimäellä. Niissä steriloitiin tai kastroitiin kaikkiaan 271 kissaa. Vähävaraisille kissanomistajille suunnattuja, tuettuja leikkauskampanjoita oli käynnissä kahdeksalla paikkakunnalla Etelä-Pohjanmaalla, Etelä-Savossa, Keski-Karjalassa ja Pohjois-Karjalassa sekä Sastamalassa ja Sotkamossa. Kampanjoissa leikattiin yhteensä 282 kissaa.

Sydämellinen kiitos kaikille kodittomalle kodin antaneille, yhdistyksessä pyyteetöntä työtä tekeville vapaaehtoisille sekä toimintamme tukijoille ja yhteistyökumppaneillemme! Ilman teitä tämä ei olisi mahdollista!

Onnellista alkanutta vuotta 2018 tassullisille ja tassullisten auttajille!