Tee ystävän teko – ryhdy Rekku-kummiksi!

14.2.2020

Rekku Rescuen työ apua tarvitsevien kissojen ja koirien hyväksi rahoitetaan lähes kokonaan yksityishenkilöiden lahjoituksilla. Rekku-kummina autat valitsemallasi summalla kuukausittain. Pienikin summa kuukaudessa on vuodessa suuri apu.

Säännölliset kuukausilahjoitukset mahdollistavat suunnitelmallisen ja pitkäjänteisen eläinsuojelutyön. Lahjoitukset käytetään aina siihen, mihin on suurin tarve, kuten sterilointeihin, rokotuksiin ja muihin eläinlääkärikuluihin sekä sijaiskodeissamme asuvien eläinten ruokaan ja välttämättömiin tarvikkeisiin.

Rekku-kummina saat uutiskirjeemme 8-10 kertaa vuodessa sekä lisäksi kaksi kertaa vuodessa kummien oman uutiskirjeen, jossa kerromme, mitä kuukausilahjoituksilla on saatu aikaan.

Täytä lomake ja tule Rekku-kummiksi: rekkurescue.com/kummi

Oletko jo kuukausilahjoittaja?

Olemme uudistaneet kuukausilahjoitustamme ja lahjoittajamme ovat nyt Rekku-kummeja. Olemme ottaneet käyttöön myös e-laskutuksen. Jos olet jo kuukausilahjoittaja, saat lähipäivinä asiasta lisää tietoa sähköpostiisi.

Sydämellinen kiitos kaikille toimintamme tukijoille!

Poliisihallitus on myöntänyt Rekku Rescue ry:lle rahankeräysluvan lupanumerolla RA/2018/757. Lupa on voimassa 01.01.2019 – 31.12.2021 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta.