Syyskokouksen satoa

29.11.2021

Rekku Rescuen sääntömääräinen syyskokous pidettiin 27.11.2021.

Kokous valitsi yhdistyksen hallituksen vuodelle 2022. Puheenjohtajana jatkaa Sadri Wirzenius. Hallitukseen valittiin Tiia Koskinen, Minna Lehmusvyöry, Elina Keränen, Laura Pulli, Minna Monto ja Salla Saharla.

Syyskokous vahvisti myös yhdistyksen toimintasuunnitelman ja talousarvion vuodeksi 2022. Lisäksi kokouksen päätteeksi julkistettiin vuoden 2021 Rekku-vapaaehtoiset.

Vuoden Rekku-vapaaehtoiset Karoliina Illmer ja Karoliina Toivonen

Rekku Rescuen hallitus on nimittänyt vuoden 2021 Rekku-vapaaehtoisiksi kaksi Karoliinaa. Karoliina Illmer on toiminut jo usean vuoden ajan yhdistyksen webmasterina ja kehittänyt kotisivuja monin tavoin. Lukuisista kehitysprojekteista tärkeimpiä on ollut kuukausilahjoitustoiminnon (lomake ja automaattisesti generoituva lahjoittajanumero) rakentaminen sekä yhteistyössä toisen koodarin kanssa toteutettu ennen vuotta 2017 kodin saaneiden eläinten tietojen siirtäminen yhdistyksen vanhoilta nettisivuilta uudelle sivustolle luotuun arkistoon. Lisäksi Karoliina on tehnyt sivustoon monta, käyttäjien työtä helpottavaa lisäystä ja toimintoa.

Karoliina Toivonen johti tiimiä, joka suunnitteli ja organisoi yhdistyksen uuden kannatustuotekaupan, Rekkukaupan. Karoliinan työpanos oli merkittävä tuotteiden valinnassa ja designien ideoinnissa sekä suunnittelijoiden löytämisessä niille. Lisäksi hän teki tuntikausia työtä hinnoittelussa sekä printtien asemoinnissa tuotteisiin, jotta uusi kauppa saatiin avattua suunnitelmien mukaan eläinten päivänä 4.10.2021. Lisäksi monitoiminainen on toiminut yhdistyksen kissavaraajana, kissojen sijaiskotina ja tehnyt työtä kissapopulaatioiden parissa.