Rekut rekrytoi: Uusia kissojen yhteyshenkilöitä

20.9.2022

Ovatko kissat lähellä sydäntäsi? Haluaisitko käyttää vapaa-aikaasi merkitykselliseen ja vastuulliseen vapaaehtoistyöhön eläinsuojelun parissa? Etsimme nyt lisävahvistusta kissojen yhteyshenkilöiden tiimiimme.

Kissojen yhteyshenkilöt koordinoivat omien vastuukissojensa kokonaishoidon sijaiskodissa olon aikana ja vastaavat kissan kodinetsinnästä aina ilmoituksen julkaisemisesta adoptiopäätöksen tekoon ja kissan kotiuttamiseen. Yhteyshenkilöt tekevät tiivistä yhteistyötä vastuullaan olevien kissojen sijaiskotien kanssa, ja toimivat kotihoitajien ensisijaisena kontaktina antaen kissojen hoitoon liittyvää tukea, neuvoja ja ohjausta.

Odotamme kissojen yhteyshenkilöiltä:

– aiempaa kissakokemusta; joko omakohtaista kissanomistajuutta tai useamman vuoden kokemusta kissojen sijaiskotina toimimisesta

-kykyä vastuullisessa vapaaehtoistehtävässä toimimiseen ja mahdollisuutta sitoutua siihen pitempiaikaisesti

-kykyä omaksua ohjeita ja noudattaa yhteisiä käytänteitä

-kykyä ystävälliseen ja rakentavaan viestintään

-itseohjautuvaa ja tunnollista työotetta

-ongelmanratkaisutaitoja ja joustavuutta

-kiinnostusta eläinsuojelutyötä kohtaan sekä intoa oppia lisää kissoista.

Päivittäiseen sisäiseen viestintään käytämme FB Messengeriä ja tiedotukseen FB-ryhmiä, joten yhteyshenkilönä toimiessa tulla olla mahdollisuus niiden säännölliseen käyttämiseen.

Kissojen yhteyshenkilönä pääset vaikuttamaan kodittomien kissojen hyvinvointiin ja työskentelemään kissakriisin ratkaisemiseksi luotettavassa ja vastuullisessa eläinsuojeluyhdistyksessä. Tarjoamme kattavan perehdytyksen tehtävään, jatkuvaa tukea ja ohjausta sekä mukavan, kannustavan ja huumorintajuisen yhteisön.

Jos uskot tehtävän sopivan sinulle, täytä hakemuslomake huolellisesti. Sinuun otetaan sähköpostitse yhteyttä noin viikon kuluessa lomakkeen lähettämisestä. Mikäli et ole saanut yhteydenottoa, tarkistathan myös roskapostikansiosi.

Klikkaa tästä lomakkeeseen.

Lisätietopyynnöt ja kysymykset emmi@rekkurescue.com.