Rekut rekrytoi: Tule meille graafikoksi!

23.10.2021

Olemme saaneet valtavasti hyviä hakemuksia. Tällä hetkellä emme voi vastaanottaa enää enempää.

Kaikille hakijoille vastataan tämän viikon aikana.

Lämmin kiitos kaikille!

_______________

Oletko luova ja idearikas graafisen alan osaaja, jonka sydän sykkii hädänalaisille eläimille? Oletko miettinyt, että voisit lahjoittaa aikaasi ja osaamistasi hyvän tekemiseen?

Tule meille vapaaehtoistyöhön! Etsimme graafikkoa osaksi Rekku Rescuen viestintätiimiä.

Toivomme sinulta:
• alan koulutusta ja/tai jonkin verran työkokemusta
• visuaalisen someviestinnän tuntemusta
• Adobe Photoshopin ja InDesignin hallintaa (muut ohjelmat, kuten Illustrator lisäetu).

Lisäksi toivomme, että sinulla on käytössäsi yllä mainituilla ohjelmilla varustettu tietokone.

Rekkujen graafikko suunnittelee visuaalista viestintää ja markkinointia ensisijaisesti yhdistyksen sosiaalisen median kanaviin ja muualle verkkoon, mutta silloin tällöin myös painotuotteita, kuten esitteitä ja messumateriaaleja. Graafikon vastuulla on myös pitää huolta visuaalisen ilmeemme linjasta ja yhtenäisyydestä.

Tehtävän hoitamiseen kuluu aikaa keskimäärin 1-2 tuntia viikossa. Ajoittain enemmän, mutta myös kokonaan vapaita viikkoja on usein.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän lisäksi tilaisuuden olla mukana auttamassa kodittomia eläimiä ja edistämässä eläinten hyvinvointia. Tukenasi on yhdistyksen viestintätiimi ja koko Rekkuperhe. Jos olet vasta urasi alussa, vapaaehtoistyö arvostetussa eläinsuojeluyhdistyksessä on hyvä lisä CV:ssä, ja tarvittaessa saat meiltä myös työtodistuksen. Kyseessä on palkaton vapaaehtoistyö.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus 1.11.2021 mennessä s-postilla sadri@rekkurescue.com. Liitä mukaan linkki työnäytteisiin (ethän lähetä liitetiedostoja). Voit myös kysyä lisää tehtävästä.