Rekut rekrytoi: Kotisivuvastaava

6.5.2019

Oletko it-alan ammattilainen tai ammattimainen harrastaja? Oletko miettinyt, että voisit lahjoittaa aikaasi ja osaamistasi hyvän tekemiseen? Sykkiikö sydämesi erityisesti hädänalaisille eläimille?

Tule meille vapaaehtoistyöhön! Etsimme yhdistykselle kotisivuvastaavaa osaksi viestintätiimiämme.

Kotisivuvastaava

  •  vastaa kotisivujen kehittämisestä yhdessä tiedottajan/viestintätiimin kanssa
  • toteuttaa kaikki sisältöpäivityksiä laajemmat muutokset sivuille
  • ratkoo mahdollisia ongelmatilanteita
  • hoitaa yhteydenpidon palvelintilan tarjoajan kanssa
  • osallistuu tarvittaessa myös sisältöjen päivittämiseen (poikkeustilanteissa).

Hallitset vähintään koodauksen perusteet ja tunnet WordPressin läpikotaisin (PHP, CSS ja lisäosat). SEO-osaaminen on lisäetu.

Olet luotettava ja vastuuntuntoinen. Elämäntilanteesi mahdollistaa sitoutumisen vapaaehtoistyöhön pitkäjänteisesti. Kotisivuvastaavan tehtävän hoitamiseen olisi hyvä varata noin 3-6 tuntia viikossa. Toki myös vapaaviikkoja saa pitää.

Rekku Rescuen nykyiset kotisivut avattiin syksyllä 2017. Sivut ovat yhdistyksen virallinen tiedotuskanava kaikesta toiminnasta. On tärkeää, että sivut ovat selkeät, käyttäjäystävälliset ja tarpeen mukaan kehittyvät.

Tarjoamme sinulle haastavan ja mielenkiintoisen vapaaehtoistyön lisäksi tilaisuuden olla mukana auttamassa kodittomia eläimiä ja edistämässä eläinten hyvinvointia. Tukenasi on yhdistyksen viestintätiimi. Tervetuloa Rekkuperheeseen!

Lähetä vapaamuotoinen hakemus 31.5. mennessä tiedottaja Sadri Wirzeniukselle spostilla sadri@rekkurescue.com. Voit myös kysyä lisää tehtävästä. Osan hakijoista kutsumme hakuajan päätyttyä haastatteluun.