Rekut rekrytoi: Kissavaraajia

16.5.2020

Haluatko auttaa kodittomia eläimiä? Sykkiikö sydämesi erityisesti kissoille? Etsitkö mielekästä ja palkitsevaa vapaaehtoistyötä? Et kaipaa tekemistä vain koronaepidemian ajaksi? Haemme hyviä tyyppejä vahvistamaan kissavaraajatiimiämme.

Kissavaraajan tehtäviin kuuluu:

  • pitää aktiivisesti yhteyttä kissan kotihoitajaan ja toimia hänen tukihenkilönään
  • lisätä kotia etsivän kissan kuvat ja tiedot nettisivuillemme ja päivittää niitä säännöllisesti
  • ottaa vastaan tiedustelut ja vastata niihin s-postilla
  • haastatella potentiaaliset kodin tarjoajat puhelimitse
  • päättää tutustumiskäynnin jälkeen kotihoitajan kanssa kissan luovuttamisesta uuteen kotiin.

Odotamme sinulta jonkin verran kokemusta kissoista ja kiinnostusta oppia lisää. Olet luotettava ja vastuuntuntoinen, tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja ilmaiset itseäsi sujuvasti niin kirjallisesti kuin suullisestikin suomeksi ja englanniksi. Aimo annos huumorintajua ei ole myöskään pahitteeksi.

Elämäntilanteesi mahdollistaa sitoutumisen välillä paljonkin aikaa vievään ja henkisesti vaativaan vapaaehtoistyöhön.

Omaat riittävät tietotekniset taidot, jotta pystyt käyttämään tehtävässä WordPress-ohjelmaa perustasolla sekä tekemään helppoa kuvankäsittelyä. Tarvittaessa opastamme ohjelmien käytössä. Tiimin sisäiseen viestintään käytämme pääasiassa Facebookia.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen vapaaehtoistyön hyvällä perehdytyksellä, kokeneempien varaajien ryhmän tuen sekä tietysti hyvän mielen auttaessasi kodittomia eläimiä. Vapaaehtoistyö arvostetussa eläinsuojeluyhdistyksessä on myös hyvä lisä CV:ssä, ja tarvittaessa saat meiltä työtodistuksen. Voimme myös luvata, että Rekkuperheessä ei taatusti ole tylsää!

Lähetä vapaamuotoinen hakemus 30.5. mennessä s-postilla tiia@rekkurescue.com. Osan hakijoista kutsumme haastatteluun, joka poikkeusoloissa hoidetaan verkon välityksellä.